Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da Türkiye – Yunanistan kapışmasında bakın neler yaşandı

Survivor’da Türkiye – Yunanistan kapışmasında bakın neler yaşandı

tarafından ker_def

Survivor’da Türkiye ile Yunanistan Karşılaşmasını Kim Kazandı? – 18 Mayıs Perşembe

Survivor adasında bu sefer oldukça farklı bir mücadele ortaya kondu. Yapılan yepyeni bir sürpriz ile Yunanistan Survivor yarışmasının yarışmacılarından ve Türkiye Survivor yarışmasının yarışmacılarından ünlüler ve gönüllüler takımı birlikte olacak şekilde karma iki takım yapıldı. İşte bu yüzden 18 Mayıs Perşembe akşamı ekranlarda Türkiye ve Yunanistan mücadelesi izlendi. Gerçekten de kıyasıya bir mücadelenin sergilendiği oyunda ilk raundu Furkan alarak Türkiye takımını 1-0 öne geçirdi.

Türkiye – Yunanistan karşılaşmasının ödülünde de yarışmacıları çok hoş bir sürpriz bekliyor. Yarışmanın ödülünü kazanan takımın tüm yarışmacıları alacak. Ödülde muhteşem bir Fedon sürprizi ve sınırsız bir eğlence de var.

Acun Ilıcalı’dan Açıklama
Özellikle bu yarışma ile ilgili olarak Acun Ilıcalı önemli bir açıklama yaptı. Bu iki ülkenin dost olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, bu yarışmanın yapılma amacının ise zaten komşu olan iki ülkeyi biraz daha birbirine yakınlaştırmak olduğunu belirtti. Yani Türkiye – Yunanistan Survivor karşılaşması tamamen büyük bir dostluk çerçevesinde devam etti. Kazanan takım da ödülünü alarak büyük bir coşku ile kutlama yaptı