Ana sayfa Dizi Haberleri Tahir, Nefes’i istemeye geliyor! Sen Anlat Karadeniz’de heyecan yaratan sahneler…

Tahir, Nefes’i istemeye geliyor! Sen Anlat Karadeniz’de heyecan yaratan sahneler…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
ATV’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in 31. bölüm tanıtımında büyük bir sürpriz ortaya çıktı.

Yiğit’in velayetini Vedat’tan almak için apar topar evlenen Tahir ve Nefes, bu kez her şeyi usulünce yapmak için harekete geçiyor. Nefes’e evlenme teklifinden sonra bu kez Tahir, Osman Hoca’dan Nefes’i istemeye gidecek.

Düğün yapmaya karar veren aşıklar, heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek. Tanıtımda Nefes’in gelinlik giydiğini gören izleyiciler, sosyal medyada yorumlara başladı.

Tahir, Nefes'i istemeye geliyor! Sen Anlat Karadeniz'de heyecan yaratan sahneler... 7

Fragmanı görünce çok şaşıran izleyiciler, Tahir ve Nefes’in yarım kalan evliliklerini tamamlamaları, büyük sevinç yarattı.

Nefes’i gelinlikle gören Tahir’in övgü dolu sözleri üzerine Nefes, “Bir kadın sevildikçe güzelleşirmiş. Çok seviyorsun ondandır” diyeek.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları dizinin yeni bölümüne kız isteme ve düğün töreni damgasını vuracak.

İşte 31. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Nefes Vedat’ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat’ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat’ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir’i, ailesini mi tercih edecek?

Vedat’ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat’ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat’ın ihanetinin cezası ne olacak?

Vedat’ın planına karşı Tahir’in de bir planı vardır. Nefes’i kurtarmak için Tahir ne yapacak?