Ana sayfa Dizi Haberleri Anıl Altan, dizilere geri dönecek mi?

Anıl Altan, dizilere geri dönecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 21 Nisan 2019 tarihi Pelin Akil – Anıl Altan çifti için hayatlarının değiştiği gün oldu… Alin ve Lina ismini verdikleri ikiz kızlarını kucaklarına alan çift, kariyerlerini bir kenara bırakarak bebekleri ile ilgilendi. Uzun süre de bu durum devam etti.

Pelin Akil, bir tiyatro projesinin yanı sıra bir televizyon programı ile yeniden kariyerine odaklandı. Anıl Altan’da ise henüz bir hareket yok. Posta gazetesine konuşan Pelin Akil, “Yeni sezonda sizi sinema veya dizilerde de görebilecek miyiz?” şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı: “Neden olmasın, iyi bir yardımcı bulursak ben de Anıl da ekranlara dönebiliriz.”

Pelin Akil, eşi ile her zaman aynı projede rol almaya hazır olduğunu da belirtti. Oyuncu bebeklerinin de yer aldığı bir proje teklifi gelir ise, bu konuda da yeşil ışık yaktı.

Pelin Akil, “Beraber bir dizi veya sinema filmi komik olabilir. İlerleyen zamanlarda neden olmasın?” dedi.

Anıl Altan, dizilere geri dönecek mi? 7

Anıl Altan ve Pelin Akil çifti en son 2017-2018 sezonunda yayınlanan Çember isimli dizi projesinde birlikte rol almıştı. 2009 yılında Arka Sıradakiler’de Umut olarak ekran kariyerine başlayan Anıl Altın, bu dizi sayesinde çok popüler oldu.

Çift, Arka Sıradakiler dizisinde de birlikte rol aldı. Pelin Akil, Zehra’ya hayat verdi ve eşi gibi ilk projesiydi. Suskunlar’da Nisan ile popüler olan Pelin Akil sonrasında birçok dizide de boy gösterdi.