Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici durumu çakmış olabilir mi? Kefaret dizisinde büyük bir aldatmaca mı var?

İzleyici durumu çakmış olabilir mi? Kefaret dizisinde büyük bir aldatmaca mı var?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisi, dün akşam 3. bölümüyle ekranlara geldi. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ın başrolünde oynadıkları dizide hikaye ilginç bir şekilde ilerlemeye başladı. Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanan dizinin yeni bölümünde Sude’yi kaçırdığını söyleyen Sabri’nin ölmesiyle birlikte izleyicinin kafasında soru işaretleri oluşmaya başladı.

Zeynep, kaçırılan kızı Elif’i ararken, kızı kendisinin kaçırdığını söyleyen Sabri ortaya çıktı ve eşi ile kızının bir kazada öldüğü ve sonrasında da Elif’i kaçırdığı itirafını yapmıştı. Sude’nin fotoğraf ve görüntülerini gördüğünde Zeynep kızı olduğuna inandı.

İzleyici durumu çakmış olabilir mi? Kefaret dizisinde büyük bir aldatmaca mı var? 13

Ancak sonrasında onun fotoğraflarına bakarken şüphede kaldığını da itiraf etmekte. Daha önce kendisine gösterilen tüm çocukların Elif olmadığını anında anladığı halde, Sude’nin resmini gördüğünde hemen reddetmediğini anlattı Sinan’a ama Zeynep’in bu tavrı da izleyenleri şüpheye itti. Özellikle Sinan’ın ‘insanlar sevdiklerinin gözlerini asla unutmazlar’ sözü de yine kafaları karıştırdı! Zira Zeynep, kızın gözlerine baktığında bile tam olarak emin değildi!

Sabri’nin hastalığının ilerlemesiyle hastanede yoğun bakımda olduğu anlarda Sude’de babasının yanında uyuyakalmıştı. Bu esnada hastaneye gelen Zeynep’e avukat, Sabri Bey’in 2015’te kızı Elif’i kaçırdığını itiraf ettiğini ve 17 milyon dolarlık bir mirası da ona bıraktığını, Sude 18 yaşına gelene kadar mirasın idaresinin de Zeynep’te olacağını vasiyet ettiğini söyledi.

Sabri, Sude’ye gerçeğin açıklanması için de kızın 12 yaşına gelmesini beklemesini istemişti Zeynep’ten. Ayrıca kendi evinde kalmasının da Sude için en doğrusu olduğunu söylüyordu.

Bu açıklama sırasında odada bulunan doktor ise Sabri Bey ile uzun yıllara dayanan dostlukları olduğunu söylemişti. Ayrıca DNA testi için Zeynep’i alıp götürmesiyle birlikte, izleyici bu işte bir bit yeniği olduğunu düşünmeye başladı!

Sinan’ın bulduğu bir raporda Sabri’nin kızının trafik kazasında öldüğü ile ilgili bir rapor olmadığını söylemesi, sadece karısını o kazada kaybetmiş olduğu sözleri de Zeynep’i ikna edemedi.

Zeynep, belki de kızın sonradan öldüğü ve rapora eklenmediğini savunarak, Sude’nin kızı Elif olma ihtimalini bırakmak istemedi. Hastaneden Sude’yi alıp giden Zeynep, Sude’yi bağrına bastı. Bu esnada Sabri de son nefesini vermişti.

Dizinin hikayesinde izleyiciler bir noktada ayrıma düştü. Kimi izleyiciler, doktorun DNA testinde Sabri ile yakınlığı nedeniyle bir oynama yaptığı düşüncesinde. Yani Sabri, öleceğini biliyordu ve kızını yalnız bırakmamak için böyle bir plan kurmuş ve servetini de bırakarak Zeynep ile Sude’ye de iyi bir gelecek sunmuştu.

İzleyici bir takım ipuçlarından bu sonuca ulaşmakta ama neler olacağını izleyip hep birlikte göreceğiz. Yine de sosyal medyada bu işin peşini bırakmayan izleyiciler, Zeynep’ten önce delilleri toplamaya başlamış bile!

İşte gelen yorumlardan bazıları:

İzleyici durumu çakmış olabilir mi? Kefaret dizisinde büyük bir aldatmaca mı var? 14

İzleyici durumu çakmış olabilir mi? Kefaret dizisinde büyük bir aldatmaca mı var? 15

İzleyici durumu çakmış olabilir mi? Kefaret dizisinde büyük bir aldatmaca mı var? 16

İzleyici durumu çakmış olabilir mi? Kefaret dizisinde büyük bir aldatmaca mı var? 17

İzleyici durumu çakmış olabilir mi? Kefaret dizisinde büyük bir aldatmaca mı var? 18

İzleyici durumu çakmış olabilir mi? Kefaret dizisinde büyük bir aldatmaca mı var? 19

İşte 4. bölüm fragmanı: