Ana sayfa Sağlık Haberleri Tansiyon Neden Yükselir?

Tansiyon Neden Yükselir?

tarafından ker_def

Sağlıktan güzelliğe birçok farklı konunun ele alındığı Dr. Feridun Kunak Show izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bugün tansiyon hastaları için çok özel tedavi yöntemleri ekrana taşındı. Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşan programın 12 Mart günü ekrana gelen bölümünde alerjinin belirtileri hakkında detaylara yer verildi. Videodan izleyebilirsiniz.

Programda “Tansiyon nedir? Tansiyon neden olur? Düşük ve yüksek tansiyon nasıl anlaşılır? Yüksek tansiyon neden olur? Yüksek tansiyona ne iyi gelir? Tansiyon nasıl düşürülür? Düşük tansiyonun sebepleri nelerdir? Tansiyon nasıl yükseltilir? Tansiyon nasıl ölçülür? Doğru tansiyon ölçme yolları nelerdir?” soruları yanıtlandı.

Dr. Feridun Kunak, içerisinde havuç, kırmızı pancar, alıç yaprağı ve kabak çekirdeği olan tansiyonu dengeleyen ev yapımı doğal sirke yapımını izleyiciyle paylaştı. Kunak, sirkeyi yirmi gün beklettikten sonra süzüp içilmesini önerdi.

Kunak, içerisinde limon suyu, sarımsak, zeytinyağı ve hibiskus olan tansiyona iyi gelen çok özel karışım tarifini de verdi. Kunak, karışımı serin yerde yirmi gün beklettikten sonra süzüp sabah akşam bir çorba kaşığı içilmesini tavsiye etti.

Programda ayrıca Kunak, günlük hayatta sık karşılaşılan krampların tedavi yöntemlerini de canlı yayında aktardı. İçerisinde kantaron yağı, susam yağı, nane yağı ve pul biber olan kramp ağrılarını gideren şifalı karışım tarifini izleyiciyle paylaşan Kunak, karışımın kramp giren bölgeye masaj yaparak uygulanmasını söyledi.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:25’te Kanal 7’de…