Ana sayfa Sosyal Medya Tatile çıkmak Eda Ece’ye yaradı!

Tatile çıkmak Eda Ece’ye yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eda Ece, koronavirüs pandemisine rağmen eski enerjisinden bir şey kaybetmedi. 2,5 aya yakın süre evinde kendisini karantinaya alan oyuncu, normalleşme sürecine erken başlayan isimlerden oldu.

Sevgilisi basketbolcu Buğrahan Tuncer ile Bodrum tatiline çıkan Eda Ece, güneşin tadını çıkartıyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile neşesini hayranları ile paylaşan ünlü oyuncu, karantina günlerini çoktan geride bıraktı.

Eda Ece, Bodrum tatilinde keyfinin yerinde olduğunu sosyal medyada yaptığı paylaşım ile gösterdi. Ünlü oyuncu, takipçilerine farklı dillerde ‘günaydın’ derken, fotoğrafı da neşesinin yerinde olduğunu gösteriyordu.

Yasak Elma dizisinin 4. sezon çekimlerinin başlamasına az bir süre kalırken, ünlü oyuncu da bu zamanı tatilde değerlendirecek. İşte oyuncunun keyfinin yerinde olduğunu anlatan paylaşımı:

☀️ Günaydın! Good Morning! Bonjour! Buenos días! Bom dia (favorim)! 早上好 ! Coronaya rağmen onları da unutmadım???? başka dilleri de siz yazın????????????

Tatile çıkmak Eda Ece'ye yaradı! 7