Ana sayfa Dizi İzle Tatlı Bela 18 Haziran Salı 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Tatlı Bela 18 Haziran Salı 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranının sevilen yapımlarından birisi de Tatlı Bela dizisi… 14. bölümü 18 Haziran Salı günü yayınlanacak olan dizide neler olacağı merakla beklenmekte… Dizinin bu bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Tatlı Bela dizisi 14. bölümde. Agnithori ailesi bayram için Astha ve yeni dünürlerini evlerine davet eder. Tören sırasında Anjali’ye gelenekler hatırlatılınca Anjali çok sinirlenir. Astha’nın evin geleneklerini değiştirmesinden endişelenen Anjali önlem almak için elinden geleni yapar.

Anjali bayram töreni için evinde bir davet verir. Bu daveye Anjali ve ailesinin de katılmasını ister. Anjali’nin diğer dünürü Jaya’da Agnihotri ailesinin evine gelmiştir. Jaya, patavatsız konuşmalarıyla hem Sojal’ı zor duruma düşürür hem de Anjali’yi sinirlendirir. Astha ve ailesi davette gelenekleri hatırlatınca Anjali bozulur. Jaya Astha’ya hakaret edince Shrok söz verdiği gibi karısının arkasında durur ve ona müdahale eder. İçten içe Astha’yı kıskanan Sojal ise onu küçük düşürmek için elinden geleni yapar.

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 18 Haziran Salı günü 14. bölümüyle saat 20.50’de Kanal 7’de ekranında olacak.

Künye;
Yönetmen: Waseem Sabir, Yusuf Ansari
Oyuncular: Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai
Yapım: Hot Star İndia
Yapım yılı: 2013
Orijinal adı: Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir
Ülke: Hindistan