Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım’daki bir dizi mantık hatası neydi öyle?

Tehlikeli Karım’daki bir dizi mantık hatası neydi öyle?

tarafından zk zk

Tehlikeli Karım'daki bir dizi mantık hatası neydi öyle? 7

İmzası dünya haritası

Final bloğunda her şeyin Derin’in planı olduğu ortaya çıktı ve dizi hareketlenmeye başladı. Gonca Vuslateri döktürmüş, o geldiği anda dizi hızlanmaya başladı. Seçkin Özdemir’i bugüne kadar izlediğimizden bambaşka bir biçimde gördük. Bundan sonra daha fazla Özdemir’i konuşuruz.

Bige Önal çok yetenekli bir oyuncu ama dizinin ilk bölümünde yeteneğine şahit olamadık. Bu arada sabah kahvaltısında yediği makarna gözümden kaçmadı. Böyle giderse çok kilo alır aman dikkat! Mustafa Üstündağ’ın oyununu çözemedim. O da Derin’in oyununa dahil diye düşünüyorum.

Ceren Soylu, meraklı komşu olarak karşımıza çıktı. Son yıllarda benzer rollerde izliyoruz onu. Evlerinin o odasında ne sakladıklarını tabii ki merak ediyorum. Ezcümle; Tehlikeli Karım farklı ve merak uyandırıcı bir işti, oyunculuklar iyiydi ama uyarlamada birkaç sorun vardı.

Yönetmen Çağrı Bayrak Dolunay’da Ferit’in evinde dünya haritası tablosunu kullanmıştı. Bu kez Seda’nın duvarını dünya haritasıyla kaplamıştı. İmzası dünya haritası oldu benim için…

Tehlikeli Karım’ın ikinci bölümden itibaren açılacağı, oyunun tüm taşlarının yerine oturacağını düşünürsek bence bir şansı daha hak ediyor.”