Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım’daki bir dizi mantık hatası neydi öyle?

Tehlikeli Karım’daki bir dizi mantık hatası neydi öyle?

tarafından zk zk

Tehlikeli Karım'daki bir dizi mantık hatası neydi öyle? 7

Bu olaya istibarat bile karışırdı

Sonrası tabii ki tahmin edildiği gibi oldu. Alper polisi aradı ve olaya Komiser Fırat dahil oldu. O dakika itibariyle Gonca Vuslateri’yi dizinin sonuna kadar göremedik. Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ’ın sahneleri çoğunluktaydı. Komiser Fırat ilk dakikadan itibaren Alper’i suçlayıcı bir tarzla ilerledi.

Sanki tüm planı, kokteyle zehir konduğunu biliyormuş gibi davranmasına rağmen dizinin ilk bölüm finalinde onunla ilgili bir şey açıklanmadı. Açıkçası benim için bu kısım muallakta kaldı. Dizinin farklı bir konseptte olmasını çok sevmeme rağmen mantık hataları oldukça fazlaydı.

Orijinalini izlemedim ama uyarlamada aklıma yatmayan şeyler vardı. Öncelikle Alper’in yeğeniyle konuşup, günlüğü okur okumaz bir anda bir aydınlanma yaşayıp karısını sevdiğini anlamasına ikna olamadım. Birkaç saat önce karısını öldürecek kadar ondan nefret eden bir adam bir günlükle ancak karısına yaptığı hatayı fark edebilir.

Ama çıkıp kameraların önüne atlaması oldukça fazla bir tepkiydi. Bu tavır için birkaç fark ediş daha yaşamalıydı. Kafama takılan bir diğer şey; kameralar önünde fidye için para değiş tokuşuydu.

Türkiye’de olamayacak kadar hayal ürünüydü. Tüm bu olay canlı yayında gerçekleşti. Ama bir gazeteci bile Alper’in peşine takılmadı. Böyle bir şey mümkün değil, onu bir medya ordusu takip ederdi. Olaya istihbarat bile girerdi. Drone’un polisin ve kameraların önüne gelmesi de fazlasıyla havalıydı ama gerçek dışıydı.