Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz olay yarattı! Defalarca izlemek isteyenler bile var!

Sen Anlat Karadeniz olay yarattı! Defalarca izlemek isteyenler bile var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in dün akşam yayınlanan bölümü sosyal medyada çok konuşuldu. Berrak’ın Vedat’ın işkencelerine maruz kaldığı sahneler bomba etkisi yaratırken, Vedat’ın Berrak’a verdiği ve tehdit ederek Nefes’e içirmesini söylediği ilaç yüzünden Nefes halüsinasyonlar görmeye başladı. Son sahnede mahkemeye Yiğit’in velayetini almak için başvurduğu öğrenilen Vedat’la ilgili bir hayal gören Nefes, herkesi çok korkuttu.

Bu arada Tahir ve Nefes’in birbirlerine aşklarını artık saklamamaları ve annesi Saniye’nin Nefes’i dövdüğünü öğrendikten sonra “O benim sevdalım” diyerek ailesine de aşkını itiraf eden Tahir, izleyenleri adeta ekran karşısında mest etti.

Yeni bölüm tanıtımı ise adeta olay yarattı. 11. bölüm tanıtımında Tahir’in Vedat’ı yakalayıp işkence yaptığı sahneler izleyenlerin şok etti. Vedat’ın Nefes’e ve Berrak’a yaptığı işkenceden sonra fragmanda bu sahneyi görenler inanamadı.

İşte o sahne:

Dün akşam yayınlanan 10. bölüm ise sosyal medyada çok konuşuldu. Son bölümü çok beğendiklerini söyleyen izleyenler yorumlar yağdırdı. Bölümü ‘efsane’ olarak değerlendiren izleyiciler, oyunculuklara da övgüler yağdırdılar.

İşte o yorumlar: