Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım’daki bir dizi mantık hatası neydi öyle?

Tehlikeli Karım’daki bir dizi mantık hatası neydi öyle?

tarafından zk zk

Tehlikeli Karım'daki bir dizi mantık hatası neydi öyle? 7

Show TV’nin yeni başlayan Tehlikeli Karım dizisi, sürükleyici hikayesinin yanında mantık hatalarıyla da konuşuluyor.

Uyarlama bir iş olan dizideki o hataları ve akıllarda soru işareti bırakan kısımları Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan yazdı.

Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir’in Alper ve Derin karakterlerine hayat verdiği diziyle ilgili Oya Doğan, bakın hangi detaylara ve mantık hatalarına dikkat çekiyor:

“Alper ve Derin’in nikahıyla başladı dizi… Ardından da bir televizyonda bunu izleyen Alper’i gördük. Ekranın karşısında ağlamaklı olan Alper, Jonathan Buchanan ve Michael Lister’ın Welcome to a new dawn şarkısında kendisini astı. Ekranda 65 saat önce yazdı ve dizi başladı.

Yataktan mutsuz uyanan, düzen takıntılı eşi Derin’i sevmediği her halinden belli olan Alper’i ve onun her şeyine kafayı takmış Derin’i gördük önce… Ardından da işleri büyütmeye niyetlenen Alper’in ortağı ve sevgilisi olan Seda’yla tanıştık. Olaya “Karını zehirleyelim” cümlesiyle dahil oldu.

Ne aşk vardı ortada, ne de tutku… Varsa yoksa karını öldürelim, parasına konalım… Oldukça hızlı bir şekilde Alper’i de ikna etti. Restorana gelen ve Mühürlü Aşk kokteyline zehri koyan Alper eniştesi Yaman’a yakalandı ve tüm kanıtları ortadan kaldırdı. Eve geldiğinde ise hazırlanmış bir yemek masası, ortada kan ve “Polisi ararsan karın ölür” yazan bir mektup buldu.