Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım’ın final yapmasının tek nedeni yanlış gün müydü? Olay artık loto’ya döndü!

Tehlikeli Karım’ın final yapmasının tek nedeni yanlış gün müydü? Olay artık loto’ya döndü!

tarafından zk zk
Show TV’de Pazar akşamı ekrana veda eden ve başrollerinde Gonca Vuslateri ile Seçkin Özdemir’in oynadıkları Tehlikeli Karım dizisinin bitmesi, ekranda alternatif arayanları üzdü.

Oyunculukları ve konusuyla da gündeme gelen dizinin reytinginin düşük kalmasının en büyük nedeni olarak dizinin Pazar akşamları yayınlanması ve yanlış bir gün olmasıyla ilgili eleştiriler gelmişti.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bu konuya değinerek bakın nasıl bir yorum getiriyor:

“DOĞRU GÜN MÜ KALDI?

“Tehlikeli Karım”ın (Show TV) yayından kalkmasıyla malum şikayet yine gündeme geldi. Herkes “yayın günü, saati ve kanalının yanlışlığı” hakkında fikir beyan ediyor…

Tehlikeli Karım'ın final yapmasının tek nedeni yanlış gün müydü? Olay artık loto'ya döndü! 7

Elinizi vicdanınıza koyun. Yeni bir dizi için sorunsuz bir gün var mı? Her günün parsellenmiş reytingleri var. Ve kabul etmek gerekir ki artık dizi yayına koymak loto oynamak gibi birden çok ihtimalli bir şey…

TEHLİKELİ KARIM TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Mesela hakikaten yıkılmaz bir kale gibi yayın seyrini devam ettiren “Diriliş Ertuğrul”un (TRT 1) karşısına yeni iş koymak cesaret işi değil miydi? Bu riski iki kanal aldı. Atv, “Sen Anlat Karadeniz” isimli işle hesabını tutturdu. Star TV çok istedi ama olamadı. Ama cüret isteyen bir iş yaptılar… Dolayısıyla final kararları için bu “yanlış gün” takıntısını bırakalım. Gün değiştiren dizilerden tutana hiç rastladınız mı?