Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde Mesut Akusta’nın bıraktığı etkiyi taşıma sırası şimdi Kerem Alışık’a geçti!

Teşkilat dizisinde Mesut Akusta’nın bıraktığı etkiyi taşıma sırası şimdi Kerem Alışık’a geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezon Teşkilat dizisinde yer alan Mesut Akusta, canlandırdığı Mete karakteri ile gönüllerde taht kurdu. Usta oyuncu, bir dönem sağlık sorunları nedeniyle kısa sürede diziye ara vermesine rağmen, yeniden sete dönerek izleyicilerin sevdiği bu karakteri tekrar ekranda sergilemişti. Mesut Akusta’nın Teşkilat dizisindeki etkileyici oyunculuğu ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nı konu olan bir hikayede etkili rolde yer alması kariyerinde de farklı bir açılım oldu.

Şimdi de benzer bir açılımı yapmak üzere Kerem Alışık, yeni dizisi Sipahi için hazırlıklara başladı. Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisinin başrolünde buluştuğu Sipahi isimli dizi de yine istihbarat konulu bir hikayeye sahip ve bu dizide de yine güçlü bir Milli İstihbarat Teşkilatı dokunuşu sergilenecek.

Teşkilat dizisinde Mesut Akusta'nın bıraktığı etkiyi taşıma sırası şimdi Kerem Alışık'a geçti! 8

Dizinin hikayesi Korkut Ali isimli bir istihbarat ajanının etrafında dönecek ve bu karakteri de Kaan Yıldırım canlandıracak. Canan karakterinde terörle mücadele komiseri olan Özge Gürel de dizinin kadın başrolu olarak yine hayranlarını çok heyecanlandıracak bir noktada bulunuyor.

Sipahi dizisinde en önemli rollerden birisini canlandıracak olan Kerem Alışık, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Yıldırım olarak yakında izleyicilerle buluşacak.

Mesut Akusta’nın teşkilatta önemli bir yönetici görevinden sonra şimdi de Kerem Alışık yine çok önemli bir yönetici olarak devlet işlerine elini atacak.

Hem Teşkilat dizisi hem de Sipahi, aslında toplumsal algıyı yönetmek adına özellikle üretilmiş projeler olarak öne çıkıyor.

Teşkilat dizisinde Mesut Akusta'nın bıraktığı etkiyi taşıma sırası şimdi Kerem Alışık'a geçti! 9

Devlet için çalışan kahramanları da böylelikle yeniden toplum gündemine getirmesi bakımında bu dizilerin, izleyiciler üzerinde bırakmak istediği etkiyi sağlayabildiğini ve propaganda amaçlı yapımlar olarak gözükseler de milyonlarca kişiyi etkileme güçleri olduğunu görebilirsiniz.

Mesut Akusta’nın daha önce rol aldığı birçok kötü adam rolünden daha çok Teşkilat dizisindeki Mete karakteri akıllarda kalıcı olacaktır.

Kerem Alışık da en son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ali Rahmet Fekeli isimli karakteri canlandırdı ve çok da etkili bir performans ortaya koydu. Şimdi de usta oyuncunun Sipahi isimli dizide Milli İstihbarat Teşkilatı başkanı gibi toplumun çok merak ettiği bir konumdaki kişiyi canlandıracak olması da kariyeri adına unutulmaz projelerden birisi olacaktır.

Ekim ayında çekimlerine başlanması beklenen Sipahi dizisi, yeni dönemin en çok merak edilen, aksiyon içerikli dizilerinin başında geliyor.