Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisinden ayrılan Nihat Altınkaya, yeni dizisinde kılıktan kılığa girecek

Teşkilat dizisinden ayrılan Nihat Altınkaya, yeni dizisinde kılıktan kılığa girecek

tarafından ker_def

Başarılı oyuncu Nihat Altınkaya TRT 1’in İddialı dizisi Al Sancak’a dahil oluyor… Oyuncu ilk iki sezonda Teşkilat dizinin başrollerinden birisi olmuş ve hayranları canlandırdığı Hulki karakterini çok sevmişti.

Yaklaşık 10 aylık bir aradan sonra ünlü oyuncu yeniden TRT1 ekranlarına, bambaşka bir karakter ile dönüş yapmış olacak.

Güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici hikayesi ve prodüksiyonuyla her perşembe akşamı seyirciyi ekran başına kilitleyen TRT1’in iddialı dizisi Al Sancak’ın kadrosuna başarılı oyuncu Nihat Altınkaya dahil oluyor.

Al Sancak’a 8.bölümde dahil olacak olan Altınkaya dizide kolayca kılık değiştirebilen ve Ahtapot’un tetikçisi olan Boran isimli karakteri canlandıracak.

Teşkilat dizisinden ayrılan Nihat Altınkaya, yeni dizisinde kılıktan kılığa girecek 7

Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde bir araya geldiği dizide ayrıca; İdris Nebi Taşkan, R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Osman Soykut, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan, Çağlar Sayın ve Ayşen Sezerel gibi başarılı isimler rol alıyor.

Al Sancak dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan ve Yelda Arıtaş Erdem kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Günay Günaydın oturuyor.

“Al Sancak”, her perşembe saat 20.00’de TRT1’de…