Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ta çok ciddi, kamera arkasında eğlenceli! Deniz Baysal, setten videosu ile güldürdü!

Teşkilat’ta çok ciddi, kamera arkasında eğlenceli! Deniz Baysal, setten videosu ile güldürdü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Deniz Baysal Yurtçu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynadığı Hazan karakteri ile büyük dikkat çekmişti. O dizide birlikte rol aldığı Çağlar Ertuğrul ile bir süre sonra yeniden Teşkilat dizisinde buluştu. İki oyuncunun hayranları için iki yıl süren maceranın bitmesi hüzünlü oldu!

TRT 1’de yayınlanan dizi, Pazar akşamlarının çok izlenen yapımları arasında yer almakta. İkinci sezon sonunda hiç beklenmeyen ayrılık sonrası dizinin izleyicileri mutsuz oldu! Teşkilat’ın sevilen karakteri Serdar’a hayat veren Çağlar Ertuğrul’un ayrılığı, Teşkilat’ı izleyenler için zor olacak!

Henüz yeni bölümleri yayınlanmayan dizide bu boşluğun nasıl doldurulacağı merak konusu. Şimdilik partnersiz kalan Deniz Baysal Yurtçu ise çekimleri başlayan dizinin setinde moralini yüksek tutarak yeni sezona başladığını da göstermekte.

Başarılı oyuncu, Zehra karakterine hayat verdiği Teşkilat dizisindeki rolüyle de çok beğeniliyor. Hayranlarının sosyal medyada övgüye boğdukları Deniz Baysal Yurtçu, merakla takip ediliyor. Son olarak yaptığı bir paylaşımla da hayranlarını gülümseten oyuncu, dizide her ne kadar ciddi bir karaktere hayat verse de kamera arkasındaki eğlenceli halleriyle dikkat çekiyor.

Teşkilat'ta çok ciddi, kamera arkasında eğlenceli! Deniz Baysal, setten videosu ile güldürdü! 7

Bir süre önce Çağlar Ertuğrul’un yerine kimin gireceği sorularına “Ben giriyorum arkadaşlar 3. Sezonda 2 karakteri oynuyorum” sözleri ve fotoğrafıyla güldürmüştü. Fotoğrafına bıyık ekleyen oyuncu hem Zehra’yı hem de Serdar’ı oynayacağını söyleyerek görenlere kahkaha attırmıştı.

Son olarak dizinin setinden bir video ile dikkatleri çekti oyuncu. Çekimleri bir süre önce başlayan Teşkilat’ın setindeki karavanından eğlenceli bir video paylaştı Deniz Baysal Yurtçu. Oyuncu, karavana kendisi olarak giren girip dizide canlandırdığı Zehra olarak çıktı. Bu videosu ile kendisini ve Teşkilat’ı özleyen hayranlarına da eğlenceli bir içerik sundu oyuncu…

Bu arada videonun altına yapılan yorumlarda, izleyicinin Teşkilat dizisini çok özledikleri sözleri de öne çıkmakta…

TRT 1’in reyting birincisi dizisi Çağlar Ertuğrul’un ayrılığıyla çok önemli bir kayıp yaşanmakta. Dizinin yeni sezonunda ekibe bir ismin katılacağı iddia edildi. Kulislerde en son Adı Sevgi dizisinde oynayan Yunus Yıldırımer’in yeni sezonda Teşkilat’ta rol alacağı iddia edilse de henüz resmi bir açıklama yok…