Ana sayfa Dizi Haberleri Tetikçinin Oğlu dizisinin 1. bölüm reytingleri nasıl geldi? İşte şaşırtan sonuçlar!

Tetikçinin Oğlu dizisinin 1. bölüm reytingleri nasıl geldi? İşte şaşırtan sonuçlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ilk bölümü 11 Nisan Salı akşamı yayınlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin reytinglerde nasıl sonuçlar elde ettiği merak ediliyor. Dizi hayranları özellikle de Timuçin Esen ile Şevket Çoruh gibi iki güçlü ismin başrolünde yer aldığı, aksiyon dolu bu projenin izleyicilerdeki yansımasını görmek istiyor.

Sosyal medya ortamında Tetikçinin Oğlu dizisi çok yoğun bir ilgi ile karşılandı. Dizinin daha ilk bölümde gündemde yer alması önemli bir gelişmeydi. Ancak reytingler noktasında işler daha sıkıntılı gözüküyor.

Aile gibi son dönemde büyük bir çıkış sergileyen Show TV dizisinin karşısında Fox TV’nin Tetikçinin Oğlu dizisinin güçlü bir çıkış yapması çok kolay değil. Ben Bu Cihana Sığımazam, Üç Kız Kardeş ve Yürek Çıkmazı gibi önemli yapımların da yayınlandığı salı akşamları Tetikçinin Oğlu dizisi için 1. bölüm reytingleri yine de fena olmayan bir sonucu beraberinde getirdi.

Dizinin daha ilk bölümden tüm izleyici gruplarında ortalama oranlara ulaşması iyiye işaret olarak algılanabilir. Tetikçinin Oğlu dizisi 4’lü reytingler seviyesinde oranlar ile ekran ömrüne başladı. Bu durum birçok iddialı dizinin hala ulaşamadığı bir nokta.

Dizi 1. bölümü ile tüm kişiler kategorisinde 7.’lik elde etti. AB grubunu 4. olarak bitiren Fox TV dizisi, ABC1’de ise 6. sırada bulunuyor. Bu sıralamanın kötü olmadığını ama çok güçlü bir başlangıç olarak da sayılamayacağını yine de mevcut ortamda başarılı bir ilk bölüm performansı olduğunu değerlendirebiliriz.

Ancak kabul etmek gerekir ki bu kadar önemli ismin yer aldığı ve bu kadar aksiyon dolu bir dizinin daha iyi reytingler elde etme olasılığı da yüksek. İşte bu durum gelecek haftalarda yaşanacak reyting değişimlerinin de habercisi olabilir.

Zira Tetikçinin Oğlu dizisi kötü olmayan ama çok iyi de denilemeyen ortalama bir başlangıca imzasını attı. Gelecek bölümlerde bu durumun olumlu olarak değişmesi ve dizinin daha geniş bir kitleye yayılması ihtimali de bir hayli yüksek gözüküyor.