Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tiyatro emekçilerine Burcu Biricik de destek oldu!

Tiyatro emekçilerine Burcu Biricik de destek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs birçok sektörü olumsuz etkiledi.Bunlar arasında sanatın birçok farklı dalı da var… Tiyatro emekçileri de zor durumda. Tiyatroların bir daha ne zaman açılacağı bilinmiyor. İşte bu ortamda sanatçılar dayanışma adına sergiledikleri paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Tiyatro emekçilerinin sesini duyurmak adına Burcu Biricik de Birhan Keskin’in “Taş” şiirini okudu. Instagram hesabın şiirin görüntülerini paylaşan Burcu Biricik, mesajıyla da dayanışmanın önemine işaret etti.

Ünlü oyuncu, “Şiir okumak başka meziyet farkındayım ama yine de bu karantina döneminde perdeleri kapanan tiyatro emekçisi arkadaşlarımız İçin, onları bir nebze rahatlatabiliriz ümidiyle bir şiir de ben okudum” diyerek paylaşımını yaptı.

Ünlü oyuncu, zor dönemlerde birlik olmanın önemine de işaret ettiği mesajında, “Böyle zamanlardan anca dayanışmayla çıkarız diyen @dayanismanin100usiir ‘ini takip edin lütfen. 101 değerli sanatçı 101 değerli şairin şiirlerini seslendirdi. Hepsi birbirinden şahane. Desteğinizle belki siz de çorbada tuzunuz bulunsun istersiniz” diyerek mesaj yolladı.

İşte Burcu Biricik’in şiirinin tam hali: