Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’ın Arıza dizisinde set öncesi büyük önlem!

Tolga Sarıtaş’ın Arıza dizisinde set öncesi büyük önlem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon devam eden Söz dizisi ile büyük popülerlik kazanan Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz sezon ise Ferhat ile Şirin dizisinin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşamıştı.Oyuncu, 2020-2021 sezonuna yeni bir dizi ile geliyor. Show TV ekranlarında Arıza isimli dizide Ayça Ayşin Turan ile başrolü paylaşmakta olan oyuncu, duygularını paylaştı.

Kameralara konuşan Tolga Sarıtaş, heyecanlı olduğunu ve gün saydığını anlattı. Oyuncu, “Bu Cuma da sete başlayacağız, son hazırlıklar tamam” diye konuştu. Sevgilisi Zeynep Mayruk ile Çeşme’de tatil yaptıktan sonra İstanbul’a dönen oyuncu, dinlendiğini ve çalışma döneminin başladığını söyledi.

Karantina sonrasında eski hayatına dönemediğini ifade eden Tolga Sarıtaş, “El yıkaması, dezenfektan hayatımızda olacak. Bu iş çözülene kadar.En azından işe güce başlamadan, dinlenme, İstanbul’dan uzaklaşma iyi geldi” diye konuştu.

Arıza dizisinde canlandıracağı Ali Rıza karakteri hakkında konuşan oyuncu, “Gerçekten çok mütevazi, kendi hayatını yaşayan bir taksicinin başından bir olay geçmesi ile, gerçekten çok büyük güçlere karşı, büyük bir savaşa başladığını, çok büyük bir savaşın içine girmesini izleyeceğiz” diye konuştu.

Dizi ekibinin enerjisinin yüksek olduğunu da anlatan Tolga Sarıtaş, güzel bir proje olacağını ifade etti.Sete çıkmadan önce herkese koronavirüs testi yapıldığını anlatan oyuncu, şu anda herhangi bir kişide hastalık tespit edilmediğine vurgu yaptı.

Testlerin ara ara yapılacağını, dezenfektan, maske ve kuralların setlerde geçerli olduğunun altını çizen Tolga Sarıtaş, steril bir ortamda çalışacağının anlattı.