Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman’ın yeni partneri Sude Zulal Güler’i hangi diziden hatırlıyorsunuz?

Tolgahan Sayışman’ın yeni partneri Sude Zulal Güler’i hangi diziden hatırlıyorsunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi de Şeref Sözü… Farklı oyuncuların başrolünde yer alması için yapılan tekliflerle gündeme gelen dizide en son Tolgahan Sayışman ile anlaşma sağlandı.

Şampiyon dizisi önümüzdeki Perşembe günü final yapıyor. Tolgahan Sayışman ise yeni sezonda yeni dizisiyle tekrar ekranda olacak. Yapımcılığını Tims & B ‘nin üstlendiği dizinin yönetmeni Cevdet Mercan ve senaryo da Eda Tezcan’a ait.

Tolgahan Sayışman’a başrolde eşlik edecek genç oyuncu ise adeta no name bir isim. Bu yönüyle yapılan tercih şaşkınlık yarattı. Sude Zülal Güler ile Tolgahan Sayışman’ın dizide nasıl bir uyum yakalayacakları da merak konusu oldu.

25 Ağustos 2001 doğumlu olan genç oyuncu, Mayıs Kraliçesi ve Muhteyem Yüzyıl Kösem dizisinde deneyim sahibi oldu. Kesif isimli filmde de rol alan Güler, Esma karakterini canlandırdı. Birçok izleyici ise genç oyuncuyu İsimsizler isimli dizide canlandırdığı Biruske karakteri ile tanıyor…

Tolgahan Sayışman'ın yeni partneri Sude Zulal Güler'i hangi diziden hatırlıyorsunuz? 7

Ailesi güzel sanatlar ve sahne sanatlarına ilgisini fark edince, onların desteği ile oyuncu oldu. Biruske rolünden sonra tanınmaya başlayan Sude Zülal Güler, doğru yolda ilerlediğini hissettiren bir geri dönüş aldı.

Çalışkan ve disiplinli bir yapısı var. Hayatı dolu dolu yaşamayı seviyor. Ayrıca duygusal ama bir o kadar da mantıklı olarak kendisini tanıtıyor.

Yıllar önce Hürriyet gazetesine konuşan genç oyuncu, “Tabii ki zaman ne getirir bilinmez ama ileride psikoloji okumak gibi bir hedefim var. Bir taraftan da oyunculuk kariyerime de devam etmek istiyorum. Bunun içinde emin ve doğru adımlarla ilerlemek istiyorum” diye konuşmuştu.