Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın’ın filozofu Müfit Can Saçıntı, tüm parasını batırdı!

Çocuklar Duymasın’ın filozofu Müfit Can Saçıntı, tüm parasını batırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem Çocuklar Duymasın dizisinde yer alan Müfit Can Saçıntı, büyük bir ilgi görmüştü. Sonrasında bu karakter üzerine yoğunlaşan oyuncu, yaptığı filmlerle de göz doldurmuştu.

Halk tarafından Mandıra Filozofu olarak adlandırılan oyuncu, Seksenler dizisinde de yer aldı. Bu karakter üzerine 2013 yılında Mandıra Filozofu isimli film çekildi.

Ardından da 2015 yılında Mandıra Filozofu İstanbul filmi yapıldı. Müfit Can Saçıntı, 2017 yılında ise Yaşamak Güzel Şey isimli filmi yaptı. İşte bu film hayatının de en büyük tecrübesi oldu.

Posta gazetesine konuşan oyuncu, bu film ile ilgili tecrübesini şöyle ifade etti: “Yaşamak Güzel Şey isimli filmin yapımcılığını yapıp tüm paramı batırmak. Ancak pişman değilim. Aynı film IMDB’de en yüksek puanlı filmim… Yine aynı filmin yeniden çevrim haklarını Hindistanlılar alıyor. Bu anlamda Türkiye için bir ilk olacak.”

2018 yılında Babamın Ceketi ve 2020 yılında da Amacı Olmayan Grup isimli filmlerde rol alan Müfit Can Saçıntı, yeni projesini de açıkladı. Oyuncu, “Yeni filmimiz ‘Maskeler De Düşer’ yeni bitti. Sıradaki projenin adı ‘Parasız Yaşamanın Sırrı’ olacak” diye konuştu.