Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozkoparan İskender’de yeni sezonda değişiklik var!

Tozkoparan İskender’de yeni sezonda değişiklik var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT 1’de yayınlanan ve üçüncü sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Tozkoparan İskender’in kadrosunda yenilikler var. Dizinin yönetmeni üçüncü sezonda Kudret Sabancı olacak.

Yapımcılığını Fotoroman Film Yapım’ın üstlendiği Tozkoparan İskender, 2 Ocak 2021 tarihinde TRT 1’de yayımlanmaya başlayan macera, tarih, komedi ve fantastik türünde bir dizi.

Dizide 12 yaşında olmasına rağmen süper güçlere sahip Tozkoparan İskender’in zamanda yolculuk yaparak 2020 yılına gelmesi anlatılıyor. Zaman yolculuğu yapan Tozkoparan İskender, 2020 yılına gelirken yanına akıl hocaları olan Salih ve Fikri’yi de getirir.

TRT 1’in hem çocuklar hem de ailelerinin izleyebildiği bu dizi belli bir izleyici kitlesine sahip. Senaryosu Selin Arapkirli ve Caner Güler tarafından kaleme alınan dizinin yönetmenliğini bugüne kadar sırasıyla Hakan Şahin ve Bora Onur üstlenmişti.

Tozkoparan İskender'de yeni sezonda değişiklik var! 3

Ancak Tozkoparan İskender’in üçüncü sezonda yönetmeni değişiyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin yeni sezonunda yönetmen Kudret Sabancı olacak.

Dizi dünyasının en deneyimli yönetmenlerinden biri olan Kudret Sabancı, 2000 yılından bu yana dizi yönetiyor. Bugüne kadar Zerda, Aliye, Anlat İstanbul, Binbir Gece, Filinta gibi unutulmaz yapımlara imza atan Sabancı şimdi de Tozkoparan İskender’i yönetecek.

Bu arada diziye bir de yeni oyuncu katıldı. YouTube fenomeni olan Hayrettin bundan böyle Tozkoparan İskender’de rol alacak.