Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mert Fırat’tan yeni projeler üst üste gelecek!

Mert Fırat’tan yeni projeler üst üste gelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fert Fırat, geçen sezon Fox TV ekranında yayınlanan Kefaret isimli dizide başrolde yer aldı. Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur ile birlikte başarılı bir performans ortaya koyan ünlü oyuncu, son dönemde ise tiyatro faaliyetleri ile dikkat çekiyor.

DasDas’ın yeni sezondaki tiyatro oyunlarını yönlendiren ve sahneye de çıkan Mert Fırat, ayrıca başka projeleri de olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, Aralık ayında yeniden setlere dönecek. Oyuncu, “Uzun vadede bazı projelerde yer alacağım. Aralık ayı itibariyle çekimlere başlayacak bir proje var. Ama daha imzasını atmadım. Ocak itibariyle yeni projelere girmiş olacağım” açıklamasını yaptı.

Mert Fırat’ın hem dizi hem de sinema filminde yer alma ihtimali bulunuyor. Özel hayatında ise baba olmanın mutluluğundan bahseden oyuncu, eşi İdil Fırat ile birlikte kızlarına baktıklarını söyledi.

Kasım ayında babalık sevinci yaşayan oyuncunun kızı Seyhan Mia dünyaya gelmişti Oyuncu, özel hayatının sadece kızından ibaret olduğuna değindi.

Mert Fırat, “Uykusuz geceler devam etmiyor. 1 yaşından sonra daha bir düzene girdi. Gerçekten bütün özel hayatımız kızımız oldu” diye konuştu.

Oyuncu insanın ailesi olunca hayata ve alacağı kararlara daha temkinli yaklaştığına değindi. Daha duygusal olduğunu da anlatan Mert Fırat, kızının büyümesiyle evden ayrılmakta zorlandığını da ifade etti.