Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozluyaka dizisi başlıyor, Sevmek Zamanı için artık işler daha da zorlaştı

Tozluyaka dizisi başlıyor, Sevmek Zamanı için artık işler daha da zorlaştı

tarafından ker_def

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, NTC Medya imzalı “Tozluyaka” dizisi merak eden geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Dizinin fragmanları sayesinde ilgi bir anda arttı. Sosyal medyada büyük dikkat çeken fragmanlardan sonra dizinin ilk bölümü de heyecanla bekleniyor.

Artık Tozluyaka dizisinin ilk bölümü için birçok izleyici saatleri sayıyor. 27 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan ilk bölümün heyecanlı ve etkileyici olması bekleniyor. Dizinin hem bir dram projesi olduğunu hem de genç oyuncuların öne çıkabileceğini görebiliyoruz. Ancak tecrübeli isimler de hikayenin belkemiği konumunda olacak. Dizinin afişine bakıldığında ise genç isimlerin öne çıkartıldığını görebilirsiniz.

Tozluyaka dizisi başlıyor, Sevmek Zamanı için artık işler daha da zorlaştı 9

Tozluyaka dizisinde Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi çok tecrübeli oyuncular bir araya geldi. Ayrıca genç oyucular da hikayeye önemli katkılar yapacak.

Pazartesi akşamları yaz döneminde yayınlanmaya başlanan tek dizi atv ekranındaki Sevmek Zamanı olmuştu. Geçen hafta başlayan dizinin ilk bölüm reytingleri beklentilerin altında gerçekleşti. Şimdi de rekabete Tozluyaka katılıyor ve dizi izleyicileri ikiye bölünecektir. İlhan Şen ile Deniz Işın’ın başrolünde yer aldığı Sevmek Zamanı için artık işlerin daha da zor olabileceğini söyleyebiliriz.

Tozluyaka dizisi başlıyor, Sevmek Zamanı için artık işler daha da zorlaştı 10

Tozluyaka dizisi de bir dram projesi ve etkili bir hikayeye sahip. İki farklı dünyaya ait gençlerin yer aldığı afiş sosyal medyada dikkat çekti, şimdiden genç oyuncuların hayat vereceği karakterlerin hikayeleri merak konusu oldu. Dizide öğrencilerin aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayelerini konu alacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak gibi genç oyuncular da yer alıyor.

Tozluyaka dizisi başlıyor, Sevmek Zamanı için artık işler daha da zorlaştı 11

Senaryosunu Yekta Torun’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.

“Tozluyaka”, 27 Haziran Pazartesi saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta başlıyor.

Pazartesi rekabetinde Sevmek Zamanı ve Tozluyaka arasındaki reyting mücadelesi yakından takip edilecektir. Bakalım hangi dizi diğerinden daha iyi sonuçlar alacak, izleyip görececeğiz.