Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci, yıllar süren ayrılığın ardından yeniden ekranlara dönüyor!..

Ceyda Düvenci, yıllar süren ayrılığın ardından yeniden ekranlara dönüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Ceyda Düvenci, son yıllarda televizyon projelerinde yer almamayı tercih ediyor. Dijital platformlarda Öğrenci Evi ve Prens isimli yapımlarla yer alan oyuncu, daha çok sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor.

Çocuklar için bir atölye açan ve çeşitli etkinlikler düzenleyen Ceyda Düvenci, en son 2018 yılında 8. Gün isimli diziyle televizyon ekranında yer almıştı.

Oyuncu, dört yıllık bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor. Ancak Ceyda Düvenciyi ekranlara döndüren bir dizi projesi değil. Ünlü oyuncu bir programla yeniden ekranlarda olacak. NTV’de yayınlanacak olan ve Ceyda Düvencinin ünlü konuklarını ağırlayacağı programın adı;  Bambaşka Sohbetler…

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ceyda Düvenci (@ceydadvenci)’in paylaştığı bir gönderi

Heyecanını sosyal medyada hayranlarıyla paylaşan Ceyda Düvenci, ilk programıyla 15 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00’da NTV ekranlarında olacak.

Oyuncunun ilk program konuğu ise aynı zamanda meslektaşı olan eşi Bülent Şakrak… Ceyda Düvenci eşiyle ilk program heyecanını şu sözlerle ifade etti; “Çok heyecan hem de çok… konfor alanı sanıp ilk konuğum sevgilim @bulentsakrak_ olsun istedim, en çok onda heyecanlandım. Pazartesi saat  19:00 da @bambaskasohbetler.ntv @ntv ekranında başlıyoooor, buluşmaya hazır mısınızzzz!”

Şimdiye kadar birçok dizide yer alan Ceyda Düvenci’nin televizyon dizilerine uzun süre ara verdikten sonra bir program formatıylada olsa yeniden ekranlara dönecek olması hayranlarını mutlu etti.