Ana sayfa Dizi Haberleri TRT Genel Müdürü’nün, Diriliş ve Kut-ül Amare dizileri ile ilgili açıklaması heyecan yarattı!

TRT Genel Müdürü’nün, Diriliş ve Kut-ül Amare dizileri ile ilgili açıklaması heyecan yarattı!

tarafından zk zk

Yeni sezonun en çok merak edilen dizilerinden birisi olan Diriliş Ertuğrul’un yayın tarihini TRT Genel Müdürü İbrahim Eren açıkladı. 25 Ekim’de yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek olan diziyi, Genel Müdür İbrahim Eren de büyük merakla beklediğini belirtti.

TRT’nin dizilerinin dünyanın pek çok ülkesinde izlendiğine vurgu yapan Eren, özellikle Payitaht Abdülhamid dizisine yoğun bir ilgi olduğunu ve projenin ekran başındaki herkes gibi, dünyada da etkileyici bir izlenim bıraktığını ifade etti. Diriliş Ertuğrul dizisi için de “Diriliş’te verilen ruh Türkiye’de inanılmaz bir özgüvene ve mücadeleci ruha etki etti” ifadesini kullandı.

İbrahim Eren, Diriliş Ertuğrul’un yanı sıra Kut-ül Amare dizisinin ne zaman başlayacağının bilgisini de verdi. Eren, şunları söyledi:

“Bomba gibi bir bölümle sezona başlıyoruz. Herkes diziyi bekliyor. Siyasetçisinden iş adamına, toplumun her kesiminden ne zaman başlayacak sorularıyla karşılaşıyoruz. İlk bölüm 25 Ekim’de ekrana geliyor. İzleyicilerimiz dizinin her bölümünü yine heyecanla takip edecek. TRT’nin yeni tarihi dizisi Kut-ül Ammare de Kasım ayının sonuna doğru başlayacak. Müthiş bir set hazırlandı. Niyetimiz Kut-ül Ammare’den sonra 1. Dünya Savaşı cephelerini ekrana taşımak.”