Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin yeni projesi Kara Tahta, başarılı bir isme emanet

TRT’nin yeni projesi Kara Tahta, başarılı bir isme emanet

tarafından kadir kadir
Kara Tahta'nın yönetmeni Ender Mıhlar

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkimizin Sırı, Benim Adım Melek, Elimi Bırak gibi televizyonun ses getiren dizilerine ve dijital platformda yayınlanan Adım Başı Kafe dizisine imza atan Üs Yapım’ın yeni projesi için hazırlıkları sürüyor.

Detayları sır gibi saklanan projenin şimdilik sadece adı kulislerde dolaşıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre “Kara Tahta” adının verildiği TRT için yürütülen projenin hazırlıklarının sürdüğü, önümüzdeki günlerde başrol oyuncularının netlik kazanacağı ve teklif götürüleceği öğrenildi.

Ender Mıhlar
Projenin yönetmen koltuğuna oturacak isimse belli oldu. Bu isim, son olarak BluTv’de yayınlanan Saygı dizisinin ikinci sezonunu çeken genç kuşağın başarılı yönetmenlerinden Ender Mıhlar oldu.

Ender Mıhlar daha önce Bu Şehir arkandan Gelecek, Şansımı Seveyim, 8. Gün, Her Yerde Sen, Sen Çal Kapımı ve Masumlar Apartmanı gibi dizilerde yönetmen koltuğunda oturmuş, Poyral Karayel, Suskunlar ve Küçük Sırlar gibi iddialı yapımlarda yönetmen yardımcılığı yapmıştı.

Projenin senaryosunu ise Kavak Yelleri, Arka Sıradakiler, Karagül, Kırlangıç Fırtınası, Siyah Beyaz Aşk, Sen Anlat Karadeniz, Akrep, Baht Oyunu gibi beğenilen dizilerde emeği olan Erkan Birgören kaleme alacak.