Ana sayfa Dizi Analiz Camdaki Kız dizisinde Nalan yeni bir gerçekle yüzleşecek!

Camdaki Kız dizisinde Nalan yeni bir gerçekle yüzleşecek!

tarafından ker_def

Qerşembe akşamlarının sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız’ın 27 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan 28. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar fragmanlar yayınlandıkça ortaya çıkmaya devam ediyor.

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterinin yeni bölümde yeni bir gerçekle daha karşılaşıp sarsılacağını belirtelim. Nalan hangi gerçeği öğrenecek? Nalan’a Sedat’tan çocuk yapmamasını tavsiye eden kişi kim? Sedat’ın içine düştüğü zor durum ve bundan nasıl çıkacağı da merakla bekleniyor.

Feyyaz Şerifoğlu’nun başarıyla canlandırdı Sedat ondan saklanılan şeyler yüzünden çılgına dönecek. Sedat’ın yeni kararlar alması da bekleniyor. Sedat ailesine öfkesini kusarken diğer tarafta da Nalan zorluklara göğüs germek durumunda kalacak. Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde yine çok heyecanlı ve farklı duyguların yaşanacağı sahneler bulunuyor.

Bir başka soru ise; Nalan, hamile mi? Nalan, Sedat’la barışıp konağa döndüğü için kendini sorguluyor. Muzo ise Nalan’ın ayakta duramamasını önemseyerek hamile olabileceğini düşünüyor. Nalan, hamilelik testinin sonucunda anne olacağını mı öğrenecek?

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!