Ana sayfa Sosyal Medya Sol Yanım dizisindeki aşk umut ışığı yaktı, bakalım sonunu getirebilecekler mi?

Sol Yanım dizisindeki aşk umut ışığı yaktı, bakalım sonunu getirebilecekler mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sol Yanım, Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan yeni gençlik dizisi… Perşembe akşamları yayınlanıyor. Karşısında 3 güçlü rakibi var. Bunlardan en önemlisi Bir Zamanlar Çukurova… 3. sezonunda perşembe akşamlarının reytingleri süpüren atv dizisi çok iyi ilerliyor. Mucize Doktor da 7’li oranlara takılı kalsa da yine güçlü duruyor. Alev Alev ise 6’lı reytinglerle yoluna emin adımlarla devam ediyor.

İşte bu 3 dizinin yanında Star TV’nin Sol Yanım dizisi ilk 4 bölümü ile büyük bir sınava çıktı… Ancak reytingler tam da istenildiği gibi değil. Ancak 4.bölümün bir miktar yükseliş sergilemesi, sosyal medyada da diziye yönelik ilginin artmaya başlaması iyiye işaret.

Sol Yanım ayrıca Kanal D’de yayınlanan İyi Aile Babası ve TRT1’deki Kalk Gidelim ile de reyting rekabeti halinde… Bu 3 diziden Kalk Gidelim 135. bölümde yayından kaldırılacak yani son 2 bölümü kaldı.

Sol Yanım dizisinin tutunabilmesi için bir fırsat var. Umut ışığı yandı. Özellikle Kalk Gidelim’in bitmesinin ardından bir de düşük reyting alan İyi Aile Babası’nın başka güne kaydırılması gibi bir durum olur ise Star TV için büyük fırsat doğmuş olacak.

Sol Yanım, reytinglerini 4’ün üzerine atabilir ise yoluna devam etme şansını da bulacaktır. Özge Yağız ve Tolga Mendi ikilisi beğeni topladı. Ayrıca Emre Bey ve Cemre Baysel çifti de dizi hayranları tarafından kabul gördü. Hikayenin de sürükleyici olması Sol Yanım’ın kurtuluşu bir umut ışığının var olduğunu gösteren detaylar

Serra ve Selim karakterlerinin aşkının da başlamış olması izleyicileri etkileyen bir başka detay oldu.Bu aşk belki de reytinglerin artışını da getirebilir.

Dizinin 5. yeni bölümü ise 24 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak. İkinci fragmanı videoda bulabilirsiniz.