Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün neden bu kadar mutsuz ve keyifsiz?

Tuba Büyüküstün neden bu kadar mutsuz ve keyifsiz?

tarafından ker_def
Tuba’nın yüzünden düşen bin parça!

5 Temmuz 1982 İstanbul doğumlu olan Tuba Büyüküstün, son olarak ekranda 2016 yılında Cesur ve Güzel dizisiyle yer almıştı. Dizi, yurt dışında 70’e yakın ülkede ekrana geliyor. Büyüküstün’ün yurt dışındaki hayranlarının sayısı da her geçen gün daha da çok artıyor.

2 yıldır ekrandan uzak durmayı tercih eden Büyüküstün, bu süreçte Dar Elbise, İstanbsul Kırmızısı, Arama ve Daha isimli sinema filmlerinde yer almıştı.

Yeni sezonda bir dizide yer alıp almayacağı net olarak belli değil.

Büyüküstün’ün hayranları hem onu ekranda görememekten şikayetçi hem de son günlerdeki mutsuzluğunun sebeplerini merak etmekte.

Oyuncu Tuba Büyüküstün’ün Bodrum tatili devam ediyor.

Kendisi gibi oyuncu olan Esra Akkaya’nın Bitez’de bulunan mekanına giden Tuba Büyüküstün, oturduğu yerden beş saat boyunca kalkmadı.

Milliyet gazetesinin haberine göre Akkaya’nın yanı sıra diğer kadınla derin sohbete dalan güzel oyuncunun, keyifsiz ve mutsuz halleri objektiflere yansıdı.

Tuba Büyüküstün neden bu kadar mutsuz ve keyifsiz? 7

CESUR VE GÜZEL BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Büyüküstün, sürekli el, kol hareketleriyle kendisini ifade etmeye çalıştı.

Oyuncu geçtiğimiz günlerde Türkbükü’nde annesinin evinde olduğu sırada, sevgilisi Umut Evirgen’i 20 dakika kapıda bekletmiş ve kısa bir süre konuştuktan sonra eve geri dönmüştü.

Ünlü oyuncu, Esra Akkaya’nın iki aylıkken evlat edindiği Can Alex’le (5) yakında ilgilendi.