Ana sayfa Sosyal Medya Türk sinemasının efsane oyuncusu Filiz Akın, hayranlarını endişelendirdi!..

Türk sinemasının efsane oyuncusu Filiz Akın, hayranlarını endişelendirdi!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Türk sinemasının usta ismi Filiz Akın, kendisi gibi oyuncu oğlu İlker İnanoğlu ile buluştu. Anne -oğul sosyal medya hesaplarından bir video paylaştı. Görüntülerde Akın’ın sesinin çıkamaması ve  konuşmakta zorlanması sevenlerini üzdü.

Arka Sokaklar dizisinde ‘Engin Komiser’ karakterini canlandıran  İlker İnanoğlu, İstanbul’daki çekimler sebebi ile annesi Filiz Akın ile sık sık bir araya gelemiyordu. Sağlık sorunları sebebi ile Bodrum’da yaşayan usta sanatçı, oğluyla buluşma anlarını sosyal medyada paylaştı.

Filiz Akın paylaşımına; “Oğul arka sokaklar dizisinde çalıştığı; anne sağlık problemlerinden Bodrum ‘da olduğu için, çok özlem içeren ana oğul buluşması” Sesim çıkıyor tabii ki ama ses tonum iyi değil sadece bir yanlış anlaşılma olmasın” notunu düştü.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Filizakink (@filizakink)’in paylaştığı bir gönderi

Takipçilerinden Filiz Akın’a ‘geçmiş olsun’ mesajı yağdı. Geçtiğimiz yıl ağustos ayında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılan 79 yaşındaki oyuncuya  ‘sepsis’ tanısı konulmuştu.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Filiz Akın’ın sağlık durumu ile ilgili menajeri Bircan Silan tarafından o dönem yapılan açıklamada oyuncunun midesinden beslendiği öğrenilmişti. Menajeri Silan, oyuncunun çok azimli olduğunu ve bu sebeple bazı durumlarda zorlandığını söylese de pozitif enerjisinin kaybolmadığını ve durumunun iyi olduğunu belirtmişti.

Filiz Akın instagramı oldukça aktif olarak kullanılıyor. Yeşilçam’ın usta oyuncusu, sosyal medya hesabı üzerinden sık sık hayranlarıyla hasret gideriyor.