Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuba Büyüküstün yüzüne hiç estetik yaptırdı mı, işte yanıtı!

Tuba Büyüküstün yüzüne hiç estetik yaptırdı mı, işte yanıtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, youtube kanalı açtıktan sonra sohbet programları ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Son günlerde koronavirüs salgını nedeniyle genelde bu konu ile ilgili sohbetler yapan oyuncu, kendisine hayranlarından gelen soruları da yanıtlıyor.

Dünyanın farklı ülkelerinden birçok takipçisinin izlediği canlı yayınlarda hem Türkçe hem de İngilizce konuşarak dikkatleri çeken oyuncu, sohbetleri sırasında kendisi hakkında bazı detaylar da veriyor.

İyi bir aşçı olduğunu söyleyen oyuncu, bu konuda kendine çok güveniyor. Yayın nedeniyle yemeğini de yaktığını belirten oyuncu, “Kızlarıma ‘yemek yandı’ dedim ona rağmen beğendiler. Demek ki iyi bir aşçıyım” ifadesini kullandı.

Yüzünde hiçbir estetiğin olmadığını da söyleyen oyuncu, bir süredir de kaşlarını aldırmadığını belirtti.

Resim yapan Büyüküstün, Nurgül Yeşilçay gibi sergi açmayı da düşünüyor. Rol aldığı dizilerdeki gibi duygusal bir karaktere sahip olan oyuncu, senaryo da yazıyor. 2011’den bu yana senaryo yazmaya ilgi duyan oyuncu, henüz tamamlanmamış iki senaryosunun bulunduğunu da anlattı. İşte ünlü oyuncunun açıklamalarının tamamı: