Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’e bir haller oldu, nostalji rüzgarları estiriyor!

Tuba Büyüküstün’e bir haller oldu, nostalji rüzgarları estiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, son 1 haftadır adeta nostalji rüzgarları estiriyor. Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarına eski hallerinden örnekler sunuyor. Oyuncu, çocuklar ile görüntülerinin yer aldığı bir video klibin yanı sıra, 2015 yılında çekilen Rüzgarın Hatıraları isimli filmin setinden fotoğraflar yayınladı.

“Bu fotoğrafları nereden buluyorsunuz? Bende bile yok” diyerek filmin setinden fotoğraflarını yayınlayan ve hayranlarına da teşekkür eden oyuncu, sonrasında ise Kara Para Aşk ile ilgili paylaşımlar yapmaya başladı.

Tuba Büyüküstün'e bir haller oldu, nostalji rüzgarları estiriyor! 8

12 Mart 2014 ile 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında toplam 54 bölüm yayınlanan Kara Para Aşk dizisinden fotoğrafı ve video paylaşan oyuncu, adeta nostalji rüzgarı estirdi.

Tuba Büyüküstün'e bir haller oldu, nostalji rüzgarları estiriyor! 9

Yurt dışında en çok satışı yapılan dizilerden birisi olan Kara Para Aşk, hala farklı ülkelerde ekranlara geliyor. Tuba Büyüküstün dizideki rol arkadaşı Engin Akyürek ile ilgili bir fotoğraf paylaştıktan sonra, ayrıca bir de video yayınladı.

Elif karakterini canlandıran oyuncunun paylaşımı şöyle:

Afferin kızım sana Elif yaa!???? #karaparaask #blackmoneylove ???? #elifömer @eylemmmc @semaergenekon