Ana sayfa Sosyal Medya Senden Daha Güzel dizisi Cemre Baysel’e ilgiyi giderek arttırıyor!

Senden Daha Güzel dizisi Cemre Baysel’e ilgiyi giderek arttırıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni yaz dizisi Senden Daha Güzel, bir kaç hafta önce yolculuğuna başladı. Dizide Burak Çelik ile başrolde yer alan Cemre Baysel, geçtiğimiz yaz oynadığı Baht Oyunu ile ön plana çıkmıştı. Dramdan sonra romantik komedideki başarısı ve bu tür dizilere yakışmasıyla oyuncu, daha çok ilgi çekmeye başladı.

1999 doğumlu olan Cemre Baysel, ilk olarak ekrana 2014 yılında yayınlanan Yeşil Deniz dizisiyle gelmişti. Ardından İsimsizler, Payitaht Abdülhamid, Elimi Bırakma dizilerinde de rol aldı ama en büyük çıkışını Show TV’nin çok konuşulan dizisi Ramo ile yaptı.

Bu dizide oynadığı Fatoş rolü ile çok dikkat çeken Cemre Baysel, dizinin ikinci sezonunda hikayeden ayrıldı ama etkisi devam eden bir isim oldu. Fatoş karakteriyle büyük çıkış yakalayan Baysel, ardından Sol Yanım dizisinde başrol oynama şansı elde etti. Bu dizi çok uzun sürmedi ama Baht Oyunu ile romantik komedilerdeki başarısını ortaya koyma şansı buldu oyuncu.

Senden Daha Güzel dizisi Cemre Baysel'e ilgiyi giderek arttırıyor! 8

Aytaç Şaşmaz ile oynadığı Baht Oyunu dizisi çok sevilince sezonda da bir süre devam etti. 17 bölüm süren dizi Ekim ayında ekrana veda etti ama arkasında Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel birlikteliğiyle hala konuşuluyor.

Baysel, bu yaz da izleyicisine güzel bir sürpriz yaptı ve yeniden Senden Daha Güzel dizisi ile yaz ekranına döndü. Bu kez Burak Çelik ile uyumlu bir beraberlik yaşıyor ekranda. Baysel’in yeni dizisi beklenen ilgiyi tam olarak toplayabilmiş değil. Ancak diziden daha çok kendisinin ön plana çıktığı da sosyal medya paylaşımlarına yansıyor. Oyuncu, diziden daha çok konuşuluyor.

Senden Daha Güzel dizisi Cemre Baysel'e ilgiyi giderek arttırıyor! 9

Öyle ki giderek instagram’daki takipçi sayısını da yükseltmekte. Şu ana kadar 3.1 milyon takipçisi bulunan oyuncu, hayranları tarafından ilgiyle her paylaşımıyla izlenmekte. Sempatik yönüyle dikkatleri çeken Cemre Baysal, Aytaç Şaşmaz ile ilişkisiyle de konuşulmakta.

Son olarak yaptığı paylaşıma Şaşmaz’ın kalp emojili yorumu dikkat çekerken, meslektaşları Öykü Çelik ve Damla Colbay da fotoğrafa kayıtsı kalmadı.

Senden Daha Güzel dizisinde Efsun isimli bir doktora hayat veren oyuncu, yeni dizisi için “Çok sıkı çalıştık, çok zaman harcadık, çok emek verdik” diyerek umutlu konuşmuştu. Dizi başlamadan önce ata binme eğitimleri aldığını da anlatmıştı oyuncu. Bu arada doktoru oynayacağı için rolüne hazırlık aşamasında da gözlem yaptığını anlatan Cemre Baysel, “Doktorları araştırdık, ne yapıyorlar diye onları gözlemledik. Öğrendik, çok çalıştık” şeklinde açıklamada bulunmuştu.