Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tur şirketlerinin büyük ayıbı! Bergüzar Korel’in adını ve mekanını kullanıyorlar!

Tur şirketlerinin büyük ayıbı! Bergüzar Korel’in adını ve mekanını kullanıyorlar!

tarafından zk zk

Geçtiğimiz günlerde, Bergüzar Korel’in Cihangir’deki kafesine Arap turistlerin akın ettiği haberi gündeme gelmişti. Korel’in dizilerinin yayınlandığı ülkelerden gelen hayranları, onu görebilmek için kafesine gelip bütün gün bekledikleri ile ilgili haber dikkat çekmişti. Bergüzar Korel, konuya açıklama getirdi.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Vatanım Sensin dizisinin güzel oyuncusu Bergüzar Korel, önceki gün Cihangir’deydi. Kendisine ait olan Just Coffee adlı mekana gelen oyuncu, burada uzun zamandır görüşemediği dostlarıyla buluştu.

‘Benim için Arap hayranım da aynı Arjantinli hayranlarım da’

Bergüzar Korel’e geçtiğimiz günlerde kafesine gelen Arap hayranları soruldu. Ünlü oyuncu haberi gazetelerde okuduğunu belirterek, “Son zamanlarda çok gelmeye başladılar. Önceleri nereden geliyorlar diye anlam veremiyorduk. Öğrendik ki tur şirketleri bu işi ticarete çevirmiş. Hatta bir tanesi geçenlerde kafe çalışanına para bile teklif etmiş ‘Bergüzar hanımın geldiği günler bize haber verin. Biz de sizi görelim” demişler. Benim için Arap hayranım da aynı Arjantinli hayranlarım da” dedi.

Kaynak: Hürriyet