Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’de beğenilmeyen Sevgili Geçmiş, İtalya’da baştacı oldu!

Türkiye’de beğenilmeyen Sevgili Geçmiş, İtalya’da baştacı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de 2019-2020 sezonunun en iddialı yapımlarından birisi Sevgili Geçmiş dizisiydi… Sevda Erginci, Ece Uslu, Emre Kınay, Melis Sezen, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar, Melih Selçuk, Renan Bilek, Yurdaer Okur, Özge Özacar…

Dizinin kadrosunda hem usta oyuncular hem de gençlerin sevdiği isimler yer aldı. Sevgili Geçmiş dizisi İzmir’in Urla ilçesinde çekildi. Oyuncular sadece dizide rol almadılar, aynı zamanda tatil yapıp, keyifli bir serüven yaşadılar. Sette herkes mutluydu.

Sevgili Geçmiş dizisi çok iddialı başlangıç yaptı ancak reytingleri sonraki bölümler düşünce 8 bölüm ekranda kalabildi. Türkiye’de büyük iddialarla başlayıp sadece 2 ay ekranda kalabilen dizi İtalya’da baştacı oldu.

Kiraz Mevsimi ve Dolunay dizilerinin büyük başarı kazandığı İtalya’da Sevgili Geçmiş dizisi yayınlanacak. Hem de prime-time denilen en çok izlenen saat diliminde. 120 dakikadan toplam 8 hafta ekranda kalacak olan yapımın büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Türkiye'de beğenilmeyen Sevgili Geçmiş, İtalya'da baştacı oldu! 7

İtalya’nın Canale 5 televizyonunda izleyici ile buluşacak olan Sevgili Geçmiş, bu ülkede başarılı olur ise birçok ülkeye de satışı için önü açılacaktır.