Ana sayfa Dizi Haberleri Tutunamayanlar dizisi Leyla ile Mecnun’u hatırlatacak!

Tutunamayanlar dizisi Leyla ile Mecnun’u hatırlatacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Asuman Dabak, gazeteci Ali Eyüboğlu ile televizyoncu İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları “Magazin Noteri” nin canlı yayın konuğu oldu ve ikilinin tüm sorularını içtenlikle yanıtladı.

Yıllar önce kendisine ilk rahim kanseri teşhisi konduğunda bir doktorun kendisine “6 ay ömrün kaldı” dediğini anlatan Dabak, “Yıllar geçti üzerine neler yaşadım, iki kez daha atlattım ama gördüğünüz gibi buradayım. Ben bu hastalığı kabul etmiyorum ve ölmemeye karar verdim” dedi. Esprili sözleri ile bir taraftan hastalıkla nasıl baş ettiğini anlatan Dabak, artık nasıl mücadele etmesi gerektiğini bildiğini ve hayatındaki önceliklerin yer değiştirdiğini de sözlerine ekledi.

Asuman Dabak, “Magazin Noteri”ne yeni projelerini de anlattı. TRT 1’de yayınlanacak “Tutunamayanlar” adlı absürt komedi dizisinde Doğu Demirkol’un annesini oynayacağını ilk kez açıklayan Asuman Dabak, “Hayatımdaki en hızlı iş olacak diyebilirim. Her şeye çok hızlı başladık. Leyla ile Mecnun’da da Ali Atay’ın oynadığı Mecnun karakterinin annesini canlandırıyordum, bu dizide ise Doğu Demirkol’un oynadığı Tarık karakterinin annesini canlandıracağım.” ifadelerini kullandı.

Tutunamayanlar dizisi Leyla ile Mecnun'u hatırlatacak! 7

MERT FIRAT İLE YÖNETMEN KAVGA ETTİ Mİ?

“Kilit” filminin setinde yönetmen Adil Oğuz Valizade ile Mert Fırat arasında yaşandığı iddia edilen tartışmalar hakkında da konuşan Dabak, “Ben sette böyle bir şeye denk gelmedim. Bizim dışımızda bir şey yaşandıysa bilemem. Adil benim çok eski arkadaşım. Her ekipte ufak tefek zorluklar yaşanabilir. Ancak benim kulağıma böyle bir şey gelmedi. Filmin çekimleri bitmek üzere ve Mert, final sahnelerini çekecek. Sağlam bir polisiye film geliyor” şeklinde konuşarak söylentilere son noktayı koydu.

6 SENE ÖNCE 2,5 MİLYON DOLANDIRILAN DABAK’IN DAVASI HALA DEVAM EDİYOR…

2013 yılında “Oyunculuğu daha ne kadar yapabilirim” düşüncesiyle bir süre önce geleceğini garantiye almak için hayatında ilk kez ticarete atılmaya karar veren Asuman Dabak, “20 yıllık birikimim” dediği 2.5 milyon lirasını dolandırıcılara kaptırdığı haberleri ile gündeme gelmişti. İlkay Buharalı ile Ali Eyüboğlu’nun dolandırılma davası hakkındaki sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, “Yargı süreci devam ediyor. İlahi adalet yerini bulacaktır.” açıklamasında bulundu.