Ana sayfa Sinema Tuvana Türkay ve Onur Tuna’nın evlilik oyunu dikkat çekecek!

Tuvana Türkay ve Onur Tuna’nın evlilik oyunu dikkat çekecek!

tarafından ker_def

Mucize Doktor dizisinde Ferman olarak izlediğimiz Onur Tuna ile, Yasak Elma dizisinde Leyla olarak ekranlara gelen Tuvana Türkay, yeni bir proje ile hayranlarının karşısına gelmeye hazırlanıyor.

İki ünlü ismin buluştuğu Ağır Romantik isimli film, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne vizyona girecek. Romantizm rüzgarının eseceği filmde müzikler de büyük ilgi görecek.

Zor Aşk isimli şarkının şimdiden popüler olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Söz ve Müzik Nihat Çolak’a ait olan Zor Aşk şarkısı dillere yerleşecek.

Projeye son dakikada eklendiği ortaya çıkan eserin klibi, sosyal medyada büyük ilgi görmesi de sevindirici bir gelişme oldu.

Ağır Romantik filminin konusu:

Sanatla ilgili bir annenin ve profesör bir babanın kızı olan Aslı, konservatuvarda okumaktadır. Aslı’nın hayatı, bir gün Beyoğlu’nda yürürken bir kapkaççının çantasını çalması ile bambaşka bir hal alır. Yaşadığı olay sonrası büyük bir korkuya kapılan Aslı’ya, bu sırada olaya şahit olan Kerem adında bir adam yardım eder ve çantayı bularak Aslı’ya teslim eder.

Bu tatsız olay sayesinde tanışan Aslı ve Kerem, görüşmeye devam ederek çok geçmeden güzel bir ilişkiye başlar. Ancak Kerem, ayrı dünyalara sahip olduğu sevgilisine kendisini bambaşka biri olarak tanıtır. Finans uzmanı olarak kendisini tanıtan Kerem, babasının İstanbul’un en büyük kapkaç çetesinin başı olduğu gerçeğini de gizler. Ancak yaşananlar, onların en mutlu günlerinin akıllarından hiç çıkmayacak bir güne dönüşmesine neden olur.