Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisinde Bensu Soral ile Akın Akınözü kritik bir sürecin içine girdi!

Tuzak dizisinde Bensu Soral ile Akın Akınözü kritik bir sürecin içine girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akın Akınözü ismini Hercai dizisi ile birlikte dünyanın birçok ülkesindeki milyonlarca dizi hayranı duydu. Ebru Şahin ile başarılı partnerliği ve dizinin de geniş bir coğrafyaya yayılması ile Akın Akınözü kariyerinin en önemli çıkışını sergiledi. Birçok hayranı da sonraki projelerde bu çıkışın süreceğini düşündü. Ancak Kaderimin Oyunu isimli dizisi ile oyuncu yine hayranlarını etkilese de Hercai dizisindeki gibi bir ilgiyle karşılaşmadı.

Diğer tarafta ise Bensu Soral’ın da benzer bir durumda olduğunu görebilirsiniz. İçerde isimli dizideki Melek karakteri ile çok geniş bir kitlenin beğenisini kazanan Bensu Soral, kariyerinin de en önemli çıkışını sergiledi. Ancak sonrasında oyuncu adına işler pek de iyi gitmedi. Sinema filmleri dışında son dönemde sadece Cam Tavanlar isimli 8 bölüm süren bir yaz dizisiyle gündem olan Bensu Soral, uzun zaman sonra yeniden setlere Tuzak dizisi için çıktı.

TV8 ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Tuzak isimli yeni dizinin senaristi Eylem Canpolat. Daha önce yazdığı hikayelere bakılır ise yeni dizinin de çok heyecanlı ve aksiyon dolu bir yapım olması bekleniyor. Akın Akınözü ve Bensu Soral ikilisi de bu dizide partner olarak kariyerleri adına yeni bir çıkışa imza atma hedefiyle ilerliyor.

Tuzak dizisinde Bensu Soral ile Akın Akınözü kritik bir sürecin içine girdi! 8

İki oyuncu da şu anda çok kritik bir sürecin içinde. Şayet Tuzak dizisi beğenilir ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarır ise uzun süredir aradıkları etkili kariyer çıkışını da sağlayacak ve popülerliklerini artıracaklar. Tabi iki her yeni proje yeni deneyim fırsatı da getiriyor ve onların işbirliği birbirlerini kariyer olarak yukarıya çıkartmak için de önemli bir süreç olarak gözüküyor.

Özgün hikayesi ve yepyeni anlatım tarzıyla dikkat çekecek olan Tuzak isimli dizide usta oyuncu Talat Bulut’u da görüyoruz. Ayrıca Rıza Kocaoğlu gibi yine performansını önceki işlerinde kanıtlamış tecrübeli bir isim dizinin başrolünde yer alıyor.

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek, senaristliğini ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun yapmakta olduğu Tuzak dizisinin genel hikayesi ise şöyle:

Tuzak dizisinde Bensu Soral ile Akın Akınözü kritik bir sürecin içine girdi! 9

Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir. Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır… Kimin kimi Tuzak’a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir..