Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Sevda Erginci sonunda boyuna göre bir partner buldu!..

Ünlü oyuncu Sevda Erginci sonunda boyuna göre bir partner buldu!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci en son TRT1’de yayınlanan ve kısa sürede final yapan Seni Kalbime Sakladım dizisi ile ekranlara geldi.

Bugüne kadar pek çok başarılı yapımda rol alan oyuncu, performansıyla olduğu kadar rol aldığı yapımlardaki partnerleriyle arasındaki boy farkıyla da sürekli gündeme geldi.

Seni Kalbime Sakladım’da Ekin Mert Daymaz ile partner olan güzel oyuncu, setten zaman zaman partneriyle birlikte yaptığı paylaşımlarla aralarındaki boy farkına da esprili yaklaşımlarda bulunuyordu.

Ünlü oyuncu Sevda Erginci sonunda boyuna göre bir partner buldu!.. 8

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz partnerliği çok sevildi. İkili, canlandırdıkları ‘Civanmert’ve ‘Zeynep’ karakterleriyle kısa sürede izleyicinin gönlünü fethetmeyi başardı ancak dizi beklenen reytingleri alamayınca kısa sürede final yaptı.

Şu sıralar dinlenen Sevda Erginci, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Oyuncu, boy konusuyla ilgili esprili bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu Sevda Erginci sonunda boyuna göre bir partner buldu!.. 9

Hayvan dostuyla fotoğrafını paylaşan Sevda Erginci’nin “Boyu boyuma’ yazdığı paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Sevda Erginci geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda boyu ile ilgili de konuşmuş, “Boyum 1.59, bunu da gururla söylüyorum” ifadelerini kullanmıştı

“Takoz diye bir şey var, ayağımın altına koyuyorlar ve her sahnede onunla yürümeyi artık öğrendim.” şeklinde konuşan Sevda Erginci, “Partnerlerim bacaklarını açarak biraz düşüyorlar karşımda. Yani partnerimle oyunumuzdan ve insan olarak birbirimizden memnunsak sorun olmuyor. Artı ben 1.59 boyumla podyuma çıkacağım da demedim. Oyunculuk yapacağım dedim. Benim dışımda kimse sevmiyor ama ben çok seviyorum boyumu” ifadelerini kullanmıştı.