Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde son 5 bölüm! Hiç beklenmedik olaylar yaşanacak!

Üç Kuruş dizisinde son 5 bölüm! Hiç beklenmedik olaylar yaşanacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un heyecanla beklenen yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Kartal’ın Bahar’a “Aksiyon yordu mu seni?” sözlerinin dikkat çektiği sahnede ikilinin ne yaptığı ve kimi aradığı izleyicinin aklında soru işaretleri bırakıyor.

Kartal, Bahar ve Efe eve geldiklerinde Leyla onları karşılarken bir misafirleri olduğunu söylüyor. “Kartal’ın evine gelen misafir kim?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Kartal, Çetin sayesinde Konyalı’yı kurtarır fakat Çetin’i Baybars’ın yanında bırakmamakta kararlıdır. Bahar geçmiştekine benzer bir savaşın başladığını fark edince kaçmak yerine Kartal’ın yanında savaşmaya karar verir.

Önce Ateş’i güvenceye alan Bahar, ardından zekice bir planla Kartal’a yardım etmek için harekete geçer. Kartal ve Efe tüm aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken hiç beklemedikleri bir hamleyle karşılaşırlar.

Üç Kuruş dizisinin 28. bölümü ile birlikte final yapacağı netleşti… Dizinin son 5 bölümüne girildi ve son bölümlerde hikayenin daha da hareketlenmesi bekleniyor… Ekibin yoğun şekilde son bölümlere odaklandığı ve çok iyi bir final yapılması için de titiz bir çalışma yürütüldüğü setten gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan Üç Kuruş dizisinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor.

En son Nursel Köse’nin ayrıldığı dizde; Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Suna Selen, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş gibi oyuncular bulunuyor.

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!