Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan’ın yeni partneri, çok şaşırtacak bir isim!

Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan’ın yeni partneri, çok şaşırtacak bir isim!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında iki sezondur devam eden ve müdavimlerinin heyecanla izledikleri Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu başollerde yer alıyordu. Birbirlerine çok yakıştırılan ve Seher ile Yaman olarak çok sevilen iki oyuncunun partnerliği, sezon sonunda olaylı bir şekilde sona ermişti!

Sıla Türkoğlu’nun sezon finali çekimine gelmediği, terkedip gittiği, son bölümün dublörle çekildiği dizinin yapımcısı Karamel yapım tarafından iddia edilmişti. Ortaya atılan bu iddialarla birlikte oyuncunun 3. sezonda yer almak istemediği ve anlaşmazlığın büyüdüğü, olayın mahkemeye intikal edeceği öğrenilmişti.

Sıla Türkoğlu’nun avukatı ise oyuncunun 3. sezonda olmak istemediğini sezon finali öncesi söylediği, sözlü anlaşıldığı, ancak daha sonra sözleşme imzalatılmak istendiği, sözleşmenin suretini alamadığı, sette uzun süredir çalışma koşulları nedeniyle zor anlar yaşandığı, oyuncunun benzeri durumlar nedeniyle mobinge uğratıldığı şeklinde iddialar öne sürüldü.

Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan'ın yeni partneri, çok şaşırtacak bir isim! 8

Taraflar şimdi mahkemelik ancak diziyi takip edenler Eylül sezonu yaklaşırken Seher karakterine ne olacağını sorgulamakta! Sıla Türkoğlu’nun gitmesinden sonra, Halil İbrahim Ceyhan da partnersiz kalmıştı! Bir süredir yeni oyuncu arayışında sona gelindiği ve daha önce hiç oyunculuk yapmamış bir Gürcü modelle anlaşıldığı gündemde.

Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan'ın yeni partneri, çok şaşırtacak bir isim! 9

Seher karakteri için seçilen isim herkesi çok şaşırttı! Henüz resmi bir açıklama yapılmadı ama Saran Medya tarafından öne atılan bu iddiaya göre Seher karakterine model Nana Stambolishvili hayat verecek.

Nana Stambolishvili ile ilgili çok fazla bilgi yok. Sadece modellik yaptığı biliniyor. Daha önce herhangi bir yapımda oyunculuk yapmamış bir isim olarak izleyici için de hem çok yeni hem de sürpriz bir isim. Emanet dizisinin izleyicisi, şimdi bu iddianın doğru olup olmadığını merakla bekliyor. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklamalar şimdiden merak konusu…