Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş’la yeteneğini ortaya koyan Aslıhan Malbora yeni dizisi için sete çıktı!

Üç Kuruş’la yeteneğini ortaya koyan Aslıhan Malbora yeni dizisi için sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yeni neslin başarılı oyuncularından Aslıhan Malbora, bugüne kadar birçok yapımda rol aldı. Ancak en büyük çıkışını kış sezonu sonunda sona eren Üç Kuruş ile yaptı. Bu dizideki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu yeni projesi için kamera karşısına geçti.

2017 yılında Seven Ne Yapmaz dizisi ile ilk kez ekrana gelen Aslıhan Malbora, 2018’de Kalbimin Sultanı dizisinin ardından rol aldığı Ağlama Anne dizisindeki Zeynep karakteri ile büyük dikkat çekmişti. Ancak kariyerinin en büyük çıkışını Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş ile yaptı. Üç Kuruş kısa ömürlü oldu ancak Aslıhan Malbora’ya çok şey kattı.

Başarılı oyuncu şimdi yeni dizisi için sete çıktı.. Malbora’nın yeni projesi aslında daha önce rol aldığı Etkileyici isimli dizinin ikinci sezonu. İlk sezonunda yapımcılığını Murat Cemcir ile Manolya Şen’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Hande Türkel’in oturduğu Etkileyici isimli dizi dijital yayın platformu Gain’de yayınlanacak.

Üç Kuruş’la yeteneğini ortaya koyan Aslıhan Malbora yeni dizisi için sete çıktı! 8

Dizinin ilk sezonunda başroldeki Aslıhan Malbora’ya Bertan Asllani, Mehmetcan Mincinozlu, Nazlı Tosunoğlu, Alptekin Serdengeçti, Ali Barkın, İlker Kızmaz, Melis Özçimen, Serap Matyaş ve Levent Can gibi isimler eşlik etmişti. Dizi influencer bir genç kızla bir futbolcunun hikayesini anlatıyordu. Dizinin hikayesi dünyaca ünlü futbolcu Christiano Ronaldo’nun gençken başından geçen bir hikayeden esinlenerek ortaya çıkarılmıştı.

Bu arada Aslıhan Malbora’nın, yıllar önce Türkiye’de yayınlanan Evimiz Hollywood’ta dizisinin yerli versiyonu ile anlaşma yaptığı da konuşuluyor. Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin oyuncu kadrosunun oluşturulması için çalışmalar sürüyor. Diziyle ilgili olarak Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan’ın ismi de geçiyor.

Orijinal adı Beverly Hills 90210 olan Evimiz Hollywood’da dizisinin Türkiye’ye uyarlanacağı haberi yaklaşık bir ay önce gündeme düşmüştü. Yeni projenin anlaştığı ilk isim Aslıhan Malbora oldu. Dizinin genç oyunculardan oluşacak kadrosu büyük bir merakla bekleniyor.