Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş’ta ilk bölüm efsaneydi, Show TV ise 5. denemede başardı!

Üç Kuruş’ta ilk bölüm efsaneydi, Show TV ise 5. denemede başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı Üç Kuruş dizisinin ilk bölümünü izleyiciler büyük bir heyecanla takip etti. Show TV’nin bu sezon diziler konusunda yaşadığı şanssızlıklardan sonra Üç Kuruş’a gösterilen bu büyük ilgi kanal adına büyük moral kaynağıydı.

Cam Tavanlar, Kahraman Babam ve İçimizden Biri isimli dizilerin erken finaller yapması nedeniyle kanalın dizi şanssızlığı oluşmuştu. Yalancı dizisi de iyi sonuçlar alamadığı için Show TV’nin elinde sadece Aziz ile Üç Kuruş dizileri kalmıştı. Show TV, haziran ayından bu yana 4 dizi için deneme yaptı ama hiçbirinden arzu ettiği iyi neticeleri alamadı. Ancak Üç Kuruş, kanalın beklediği yüksek izleyici ilgisini sağladı ve işler yolunda gidiyor.

Pazartesi akşamları artık Üç Kuruş’un reyting yarışında rakiplerle çok güçlü bir mücadele yapabileceği ortaya çıktı. İlk bölümü izleyiciler efsane olarak nitelendirdi. Zaten Çukur dizisi hayranları benzer bir konsepte sahip olan dizi için hazır bekliyordu.

İçerde ve ardından Çukur ile süren 5 sezonluk Ay Yapım konsepti, şimdi de Üç Kuruş ile devam ediyor.

Üç Kuruş'ta ilk bölüm efsaneydi, Show TV ise 5. denemede başardı! 4

Dizinin çok iyi başladığını belirten izleyiciler, “Çok güzel bir dizi olmuş, tüm ekibe tebrikler” diye yorumlar paylaştı. İmajını değiştiren, sarı saçları ile göze batan Uraz Kaygılaroğlu da büyük beğeni kazandı. Oyuncunun performansına hayranlarından övgüler geldi.

Ekin Koç da geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizideki Ahmet Sencer karakteri ile çok konuşulan bir isim haline gelmişti. Oyuncu, Üç Kuruş dizisinde Kartal karakteri ile yine hayranlarını mest etti.

“Diziyi soluksuz izledim. Çok iyiydi. Efe ve Kartal’ın beraber kavga etmesi de efsane olacak” diye yorum yapan bir dizi hayranı, birçok kişinin düşüncesine tercüman oldu.

Üç Kuruş’u beğenenler heyecanal 8 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 2. bölümü bekliyor.