Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 31. bölümde ipler kopacak!

Ufak Tefek Cinayetler 31. bölümde ipler kopacak!

tarafından zk zk
Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler’in 31. yeni bölümünden ilk sahne ekrana geldi.

Sezon sonuna doğru Sarmaşık’ta her şeyin düğümünün çözüleceği büyük bir yaza merhaba partisi verilecek. İşte bu partide yaşanan olaydan sonra, hiç bir şey eskisi gibi olmayacak!

Ufak Tefek Cinayetler’in 31. bölüm ilk sahnesinde (sneak peek) boşanma noktasına gelen Pelin ve Taylan arasında ipler kopuyor. Pelin, Taylan’dan son olarak partiye gelmesini istiyor. Taylan’ın ise ‘Merve de gelecek mi’ sözleri dikkat çekiyor. Taylan’ın Merve’yle ilgili planı nedir?

Star TV’de Haziran ayında sezon finali yapmaya hazırlanan bol entrikalı dizi Ufak Tefek Cinayetler’de işler daha da karışıyor.

Yayınlanan Sneak Peek’te Taylan’ın kararlı tutumu karşısında şok olan Pelin, son kozunu oynayacak. Başlarına gelenlerin Merve’nin suçu olduğunu düşünen Pelin, Taylan’la bu şüphesini paylaştığında yeni bir plan kurmaya başlıyorlar. Yaza merhaba partisine gelmek istemeyen Taylan, bu sözlerden sonra ‘Merve de geliyor mu?’ diye soruyor. İkilinin planı, Merve’yi ortadan kaldırmak mı?

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ufak Tefek Cinayetler 31. bölümde ipler kopacak! 7

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sarmaşık’ta yaza merhaba partisi için geri sayım başladı! Sarmaşık’ı meşhur yaza merhaba partisi heyecanı sarmış durumda! Bu partide resmen bir cinayet işlenecek. Çünkü bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır. Parti günü yaklaşırken herkesin cebinde bir cinayet motivasyonu var, bakalım hangisi gerçekleşecek? Merve, Pelin’in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi, işte şimdi kıyamet kopacak! Serhan da Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakalıyor. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemal’i durdurmaya yetmiyor. Kemal ne yapacak edecek, o katili bulacak. Bu bölüm kimin ölmediğine dair kartlar açılmaya devam ediyor; bakalım kimlerle yüzleşecek Kemal?