Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Ufak Tefek Cinayetler dizisi bitse de kurtulsak’ sesleri yükseliyor, dizide son 3 bölüm!

‘Ufak Tefek Cinayetler dizisi bitse de kurtulsak’ sesleri yükseliyor, dizide son 3 bölüm!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Mert Fırat, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil’in yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 30. yeni bölümü 22 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin son bölümlerinde entrika dozunun iyice yükselmesinin izleyiciye iyi geldiğini yorumlardan anlayabiliyoruz.

“Çok farklı bir dizi, sürekli bir entrika var. Merve süper oynuyor, o olmasa dizi bu kadar renkli olmaz” diyen bir izleyicinin yorumuna çok sayıda destek var.

Ancak farklı düşünen ve Merve karakteri üzerinden artık dizinin saçmalamaya başladığı fikrinde olan çok sayıda izleyicinin isyanını da yorumlardan görebilmekteyiz…

Hatta bazı izleyiciler durumu iyice abartmakta ve “Ufak Tefek Cinayetler bitse de bu ızdırapdan kurtulsak” diyerek sadece kimin öldüğünü merak ettiği için izlediğini sosyal medya mesajlarıyla ortaya koyan birçok dizi fanına rastlıyoruz.

Diziye yönelik izleyici tepkilerinin arttığına ve final yapmasının istendiği ortada… “Ciddi ciddi bu dizinin bir hayli saçmalaması için çaba gösteriyorsunuz” diyerek dizinin yapım ekibine ve senarist Meriç Acemi’ye kızan izleyiciler, “Bir de ödül almışlar, saçmaladıkları için ceza almış olmaları gerekirdi. bu dizi nasıl oluyor da ödül alıyor gerçekten inanamıyoruz” diyerek kızgınlıklarını ifade etmekteler.

'Ufak Tefek Cinayetler dizisi bitse de kurtulsak' sesleri yükseliyor, dizide son 3 bölüm! 7

30. yeni bölüm fragmanında “Bir Şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır” ifadesi dikkat çekiyor.

Fragmandaki bir diğer detay ise son 3 bölüme girilmiş olmasının belirtilmesi…

Ufak Tefek Cinayetler dizisi finale doğru yürüyor ve son 3 bölümde izleyici çok şaşırtacak sahnelere de şahit olabiliriz.

Dizinin ters köşe yapma ihtimali bir hayli yüksek…

İşte 30. bölüm 1. fragmanı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Sarmaşık’ta yaza merhaba partisi için geri sayım başladı!

Sarmaşık’ı meşhur yaza merhaba partisi heyecanı sarmış durumda! Bu partide resmen bir cinayet işlenecek. Çünkü bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır. Parti günü yaklaşırken herkesin cebinde bir cinayet motivasyonu var, bakalım hangisi gerçekleşecek?

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Merve, Pelin’in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi, işte şimdi kıyamet kopacak! Serhan da Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakalıyor. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemal’i durdurmaya yetmiyor. Kemal ne yapacak edecek, o katili bulacak. Bu bölüm kimin ölmediğine dair kartlar açılmaya devam ediyor; bakalım kimlerle yüzleşecek Kemal?