Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisi sezon finalinde çok tartışılan fotoğraf karesi!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi sezon finalinde çok tartışılan fotoğraf karesi!

tarafından ker_def
Ufak Tefek Cinayetler’in sezon finalini kaçıranlar çok üzülecek!

Star TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, Mayıs ayı dizi raporuna göre medyada en çok haberi yapılan 2. dizi konumunda…

Dizinin sezon finali de bu akşam izleyicilere çok farklı bir tat yaşatacak…

Aksiyon var.
Kavga var.
Gerilim var.

Yani çok ses getirecek bir sezon finali 5 Haziran saat 20.00’den itibaren Star TV ekranlarında izleyiciyi bekliyor olacak…

Ufak Tefek Cinayetler dizisi sezon finalinde çok tartışılan fotoğraf karesi! 8

Basına servis edilen yukarıdaki fotoğraf dizi izleyicilerine bir fikir veriyor belki ama acaba ters köşe bir durum da çıkar mı diye herkesin aklında bir soru işareti var. Ufak Tefek Cinayetler dizisi ters köşe yapmakta usta bir dizi. Ne olacağını ancak bu akşam öğrenebileceğiz.

Ay Yapım imzalı, Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Star TV’nin büyük beğeni ile izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler bu akşam nefes kesen sezon finali ile yaz tatiline giriyor.

Kadınlar arasında büyük yüzleşmenin yaşanacağını bu akşam cinayete giden olayların tüm detaylarına tek tek tanık olacağız. Birbirini öldürmek için planlar yapan kadınlarla kurbanlarının bir araya geldiği yaza merhaba partisinde yaşanacakları önlemeye kimsenin gücü ve çabaları yetmeyecek.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi sezon finalinde çok tartışılan fotoğraf karesi! 9

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kimin öldüğünün açığa çıkacağı sezon finalinde ait 2. fragman yayınlanırken bölüme ait yeni fotoğraflarda basına servis edildi. Aksiyon ve dövüş uzmanları eşliğinde çekilen kavga sahneleri şimdiden çok konuşulacağa benziyor.

Ufak Tefek Cinayetler soluksuz izleyeceğiniz sezon finali bu akşam Star”da.