Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinde El Turco’nun kimliği şoka çevirdi!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde El Turco’nun kimliği şoka çevirdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Ufak Tefek Cinayetler dizisi, dün akşam yayınlanan 33. bölümüyle sezona merhaba dedi… Dizide sürpriz gelişmeler yaşandı.

Sarmaşık’a gelen ve dengeleri değiştirecek El Turco lakaplı et imparatoru Kerim Adil Sağlam, meğer Merve’nin eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı!

Meğer Kerim’le sevgili olan Merve, Serhan için onu terketmiş!

Osman Sonant’ın oynadığı Kerim ile Aslıhan Gürbüz’ün oynadığı Merve’nin üniversite yıllarında sevgili oldukları ancak zengin aile çocuğu Kerim’in babasının iflas etmesinden sonra Merve’nin onu terk ettiği ortaya çıktı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde El Turco'nun kimliği şoka çevirdi! 7

Üstelik Kerim’i terketmeden önce Aksaklar’ın oğlu Serhan’la bir hayat düşlediğini de Kerim’e söyleyen Merve’nin gözünün hep yükseklerde olduğu, üniversite yıllarından beri kurduğu hayatı yaşamak için her şeye hazır olduğu da anlaşıldı.

Merve’nin Kerim ile aşk yaşadığını herkesten gizlediği de Pelin’in konuşmalarından anlaşıldı. Kerim’in Sarmaşık’a taşındığını Merve’ye söyleyen Pelin’in, ikili arasında yaşananlardan hiç haberinin olmadığı da anlaşılmış oldu.

Sarmaşık’ta herkesi tedirgin eden Kerim, karanlık bir kimlik. Neler yapacağını önümüzdeki bölümlerde göreceğiz ama asıl amacının Merve’yi yeniden kazanmak olduğu da 34. bölümden verilen ilk sahnede gördük.

İşte 34. bölüm ilk sahne: