Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinden müthiş tüyo: Her şey yılbaşı gecesi başlıyor!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden müthiş tüyo: Her şey yılbaşı gecesi başlıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin merakla yeni sezonu beklenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler için heyecan dorukta!

İzleyiciler dizinin yeni sezon ilk bölüm tarihinin açıklanmasını bekliyor.

Dizinin yeni sezonundan gelen iki tanıtım da heyecanı doruğa çıkardı. Yeni sezona Osman Sonant ve Ushan Çakır’ın oynayacakları sürpriz karakterler de çok merak ediliyor.

Yeni sezona iki yeni karakter ve birbirinden sürpriz, şok edici olaylarla girmeye hazırlanan Ufak Tefek Cinayetler’in Eylül ayı içinde yayınlanması bekleniyor. Ancak kesin olarak bir tarih henüz belirtilmedi. Büyük ihtimalle 25 Eylül akşamı ekranda olacak.

Çekimleri kısa bir süre önce başlayan dizinin yeni sezonunda Sarmaşık’ı bambaşka bir hikaye ile izleyeceğiz.

Oya-Merve-Arzu ve Pelin arasında yaşanan hikayelere, bu kez farklı karakterlerin de gelmesiyle şok edici yeni olaylar da eklenecek. Sezon finaline kadar Merve’nin denetimindeki Sarmaşık’ı tehdit eden bir kişi geliyor. El Turco lakaplı Kerim Adil Sağlam, Sarmaşık’ta korku dolu bir düzen kuracak.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden müthiş tüyo: Her şey yılbaşı gecesi başlıyor! 7

Bir süre önce dizinin 2019 yılından devam edeceği ile ilgili bazı kulis bilgileri dolaşmıştı.

Bu söylentilerin üstüne bir bilgi daha geldi. Dizi, geçtiğimiz sezon yaz partisinde Merve’nin bahçesinden birinin düşmesiyle başlamış ve geriye dönük olarak o ana kadar yaşananlar anlatılmıştı.

Bu kez yine benzer bir kurgu yapılacağı ile ilgili söylentiler var. Diziye yeni katılan isimlerle birlikte büyük bir olay yaşanacak gibi duruyor! 2019 yılbaşı gecesi yaşanacak bir şok olaydan sonra dizide aylar öncesine gidilerek o noktaya nasıl gelindiği anlatılacak. Muhtemelen bu olay, Sarmaşık’a yeni gelen sürpriz isimler etrafında dönecek.

Gelişmeleri hep birlikte izleyeceğiz…