Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisine bekar veda etti, evli olarak dönüş yapacak!

Ufak Tefek Cinayetler dizisine bekar veda etti, evli olarak dönüş yapacak!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında izleyicilerle bu sezon buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisi büyük bir başarı elde etmişti.

em dizinin hikayesi hem de müthiş oyuncu kadrosuyla adından çok konuşturan dizi sezon finali yapınca tüm ekip de yaz tatilinde moral depolamaya başladı.

Bu süreçte yoğunluğu azalmayan isim ise Mert Fırat oldu.

Hande Doğandemir’den ayrıldıktan sonra İdil Fırat ile aşk yaşayan Mert Fırat, sevgilisi ile evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yaz tatilinde bu işi tamamlamayı hedefleyen Mert beyin aklında fikrinde Ufak Tefek Cinayetler dizisi başlamadan bu işin nihayete ermesi var…

Fırat, bekar olarak sezon arası verdi diziye evli bir adam olarak dönüş yapacak.

Mert Fırat ile İdil Fırat evlilik yolunda ilk adımı attı

Ufak Tefek Cinayetler dizisine bekar veda etti, evli olarak dönüş yapacak! 7

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Mert Fırat, 2.5 aydır birlikte olduğu İdil Fırat’ı ailesinden istedi. Ağustos ayının ikinci haftasında evlenmeyi planlayan çift, sözlendi.

Kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan Mert Fırat ile İdil Fırat, evliliğe giden yolda ilk adımı attı. Ağustos ayının ikinci haftası nikah masasına oturmayı planlayan çiftin, geçtiğimiz hafta İdil Fırat’ın ailesinin İstanbul’daki evinde sözlendiği iddia edildi.

Kız isteme merasiminden sonra ise ailelerin, düğün detaylarını konuştuğu öğrenildi.

Oyuncu, iki hafta önce 2.5 aydır birlikte olduğu sevgilisini, ailesinin yaşadığı Antakya’ya götürerek tanıştırmıştı. Fırat’ın, başrolünü oynadığı, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin seti başlamadan önce düğün yapmayı planladığı konuşuluyor. Hazırlıklara başlayan ve tatile çıkamayan ikili, balayında yorgunluk atacak. (Milliyet)