Ana sayfa Foto Galeri Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Merve’si büyük dersler veriyor, tabii ki anlayanlara!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Merve’si büyük dersler veriyor, tabii ki anlayanlara!

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Merve'si büyük dersler veriyor, tabii ki anlayanlara! 7

Bir kriz yaşandığı zaman çoğu kişi ani tepkiler verir. Ancak Merve’ye baktığımızda soğukkanlılığını koruduğunu görüyoruz. Aciz bir görüntü çizmemek adına Merve sukunetini koruyor ve bu durumdan nasıl kurtulabileceğinin planını yapabiliyor. Çözümü bulana kadar da bu sakinlik sayesinde zaman kazanmış oluyor.

Merve’nin verdiği en büyük derslerden birisi de pes etmemek üzerine… Asla pes etmeyen bir karakter. Hatta vazgeçmek diye bir kelime onun lügatında kesinlikle yok… Bir de bırakıp gitmiyor, şartlar ne olursa olsun mücadele ediyor. Çünkü biliyor ki pes edip gider ise geriye dönmesi çok daha zor olacak.

Merve’nin gülümsemelerinin çoğunun zoraki olduğunu izleyici de biliyor. Tabii bu da bir ders konusu aslında… ‘Yapay bile olsa gülümsemenizi asla yüzünüzden eksik etmeyin’ demek istiyor. Zor durumlarda gülümseyebilen insanlar güç ve güven gösterisi yaparlar…

Merve’nin bizlere öğrettiği en dikkat çekici özelliklerden birisi de asla kontrolü elinden bırakmaması. Şartlar ne olursa olsun kontrolün daima kendi elinde olmasını isteyen bir kadın. Çünkü kontrolü yitirir ise kaybedeceğini biliyor. Kaybetmek ise onun kitabında yazmıyor…

Merve, olayları doğru okuyan bir karakter. Hayattaki her duruma karşı kendisini hazırlamış. Boş bir anda yakalanmak gibi bir hataya düşmemek için her zaman bir adım önde olması lazım. Tabii herşeyin önünden gittiği izin de planlar yapabilmek için bol bol zamanı bulabiliyor.